Vand Macbook Air Late 2010 13’’ 1.86 C2D, 128 GB SSD, varianta cu upgrade la 4GB RAM. Sunt al doilea proprietar, l-am cumparat pe la inceputul anului 2013 si l-am folosit exclusiv pentru programare de atunci, motivul vanzarii e ca am trecut la Linux si cu ocazia asta mi-am luat alt ultrabook.
Dpdv tehnic, Macbook-ul ruleaza OS X El Capitan fara nici-un fel de probleme. Vara trecuta l-am dus la service in Cluj ca sa fie curatat inauntru si sa ii fie schimbata pasta termala, am zis ca e necesar ca sa functioneze optim in continuare avand in vedere varsta. Tot de acolo am cumparat un alt incarcator original Magsafe, deoarece la cel vechi i se distruse cablul. Mai am inca factura de la service.
In ceea ce priveste aspectul fizic, are mai multe bube. Am calatorit prin afara si l-am dus cu mine peste tot, as zice ca arata cam de nota 8.5-9/10, avand in vedere starea altor Macbook-uri pe care le-am mai vazut la prieteni. Nu ma ocup cu tepe, am inclus mai jos absolut toate problemele pe care le are:
- colt stanga indoit - l-am lovit in muchia bancii din laboratorul de informatica la scoala acum 2 ani. Laptopul se afla in sleeve-ul protector, care s-a taiat putin si el in colt, nu a fost scapat pe jos sau altceva de genul asta.
- carcasa are ceva zgarieturi pe spate dar putine, in schimb pe palmrest in pozitia in care il folosesc eu de obicei la el au aparut urme. Nu stiu cum s-a intamplat sincer, am avut de grija de el pe cat posibil.
- backlight bleeding, niste puncte in partea dreapta, se observa foarte putin doar pe fundal alb cu luminozitatea la maxim, 90% din timp nu deranjeaza. E asa de cand l-am cumparat, eram afara la o terasa cand l-am testat si nu am observat decat dupa ce am ajuns acasa. Era deja iesit din garantie iar eu nu l-am mai reparat fiindca se observa foarte putin, la filme chiar deloc.
Bateria are 1300 cicluri, la health arata intre 20-40%, respectiv condition cateodata “service battery” alteori “good”, pe mine ma tine aprox. o ora. Laptop-ul vine cu cutie si acessorii originale + sleeve de protectie Crumpler.
Pret: 1200 ron. Nu ma intereseaza schimburi momentan. Pentru mai multe detalii, poze etc. PM
Livrare personala in Oradea ( posibil sa trec si prin Cluj luna asta dar nu e sigur ) sau prin curier oriunde in tara.