Dolce vita in Europa doar o amintire?!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Tot mai mult cresc tensiunile in Europa. Acum zece ani nici nu ma-s fi gandit o clipa ca vom ajunge asa rau. ma gandeam doar la un viitor din ce in ce mai luminos, dar se pare ca se asterne intunericul din ce in ce mai mult :(. Doar in Europa, cred ca nu, dar aici traim si observam pe propia piele.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Dolce vita se cam termina asta e sigur, peste 50 ani mi-e teama ca va fi ceva la ordinea zilei la nivel global(sper sa ma insel amarnic!) gratie batrinului continent si a altora care a impartit civiliatia in lume.
Cauzele au fost de ordin militar si al exploatarii resurselor oricare au fost ele; iar efectele am inceput sa le resimtim noi acum.
Citi s-au intrebat cu ce interese si cu ce pret ne-am dus si inca o facem impreuna sau separat pe la altii !? !Cerdea cineva ca aia nu se vor prinde niciodata de ce li sa facut.?
Cei care au trait viata usoara pe batrinul continent s-au gindit vreo clipa de unde si cu ce sacrificii si pe spatele cui beneficiaza de dolce vita?!
Sigur propaganda le-a turnat altceva in creier si nu pot concepe si realiza ce se intimpla si mai ales de ce!
As reduce toata complicatia asta teribila de oribila la o propozitie:
Bunastarea are un pret.

Lumea este asa cum ii lasam pe politicieni si pe corporatii sa o faca, asta e cel mai trist in ce ne priveste ca specie, atit putem.

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman