Siri nu imi merge pe Vodafone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 08.01.08

Sunt client recent pe Vodafone si nu stiu daca e reteaua sau altceva dar de ceva verem Siri nu imi mai merge pe 3G/4G.
Am incercat toate lucrurile pe care le-am gasit pe forumuri, reset network, reset all, disable/reconect Siri nimic nu a functionat. Am mers la reprezentanta Vodafone si nu ai “dibuit” nici aia problema, au ridicat din umeri ca nu stiu. Din cand in cand Siri raspunde la comenzi pe 3G, dar repet, uneori ...

Cine sa mai confruntat cu problema asta si care e solutia ?

Semnătură 

  iMac 24 Intel, iPod video, MacBook unibody, Airport Extreme, iPhone 3GS 32GB 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.10

https://www.idevice.ro/2014/10/09/de-ce-nu-merg-siri-si-facetime-in-vodafone/

Semnătură 

?!?!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Gringo - 24 Iulie 2016 07:36 PM

https://www.idevice.ro/2014/10/09/de-ce-nu-merg-siri-si-facetime-in-vodafone/

nope nu e asta. Cei de la Vodafone servici sunt si ei in ceata ...

Semnătură 

  iMac 24 Intel, iPod video, MacBook unibody, Airport Extreme, iPhone 3GS 32GB 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.10

La mine chiar asta a fost. Dupa ce m-am dat cu capul de pereti ca nu stiam de unde sa apuc problema, am schimbat abonamentul (vechi) pe care il aveam cu un Red nu_mai_stiu_cat si… minune! Siri a inviat.

Semnătură 

?!?!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Gringo - 26 Iulie 2016 09:57 AM

La mine chiar asta a fost. Dupa ce m-am dat cu capul de pereti ca nu stiam de unde sa apuc problema, am schimbat abonamentul (vechi) pe care il aveam cu un Red nu_mai_stiu_cat si… minune! Siri a inviat.

Ai avut noroc atunci. Eu am RED 10.

Semnătură