In nici un caz! La ce bun sa faci ceva care e enorm?
Daca ai Adobe Acrobat, reduci pdf-ul prin functia Reduce file size. Si iese mic, mic de tot. Daca n-ai Acrobat, atunci creezi un fisier postscript pe care il distilezi apoi cu preview. Si tot mic va iesi!
Dau “Save as .pdf” din Print. Ar trebui sa fac altfel.
Nu am Adobe Acrobat.
Tocmai ma chinui cu o prezentare si mai lunga si din 45MB am obtinut 147MB. Super tare! La birou am un PC care merge infiorator dar obtin rezultate mai bune.
Si cum sa fac sa comprim imaginile? Am cautat este tot!
Poate pun intrebari stupide, dar de la o vreme eu si Mac nu ne mai intelegem.
in Print singura optiune care exista e “Save as .pdf…” si iese mostruozitatea aia de document;
zip ajuta daca vreau sa transmit mai departe…dar trebuie sa existe o solutie logica ca dintr-un document de 3MB sa iasa 3Mb(in cel mai rau caz) si nu 12Mb. Help!
Doar Adobe Acrobat ma ajuta? Vreau si eu Adobe Acrobat pentru Mac OX 10.3.
nu are cine stie ce imagini; adevarul e ca n-am reusit sa le comprim (pe PC exista optiunea “Compress Image” in Power Point); dar pe mac-ul meu n-am reusit; eu le lucrez pe PC (la birou) si nu am Acrobat ca sa le convertesc; m-am gandit ca ma salveaza Mac-ul pentru asta; se pare ca nu merge; .... la fel se intampla si cu Word; nu stiu de ce si nici nu sunt eu foarte “experta” si “bagacioasa” ca sa aflu cauza; ma gandesc ca totusi e ceva simplu si daca ma puteti ajuta ... “o sa aveti 10 ani de bucurii”
mie trebuie sa-mi spuna cineva cand sa ma opresc ca daca nu umplu tot spatiul asta repede si nu spun nimic…