iPhone de serviciu si personal/același cont iCloud
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Buna ziua,am nevoie de un sfat si anume:
-am primit de curând si un tel de serviciu (nr.de Germania ,iPhone 4s) si m-ă întreb pot sa am același cont iCloud pe el ca si pe iPhone-ul personal? Nu se încurca nimic?
Mersi

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Atât că o să ai aceiași agendă telefonică & co (setabil din setările iCloud) pe toate.
Singura limitare Apple este cu muzica & filmele care pot fi pe 5 device-uri maxim cu același cont. Restul … cât cuprinde.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Întreabă IT-ul de la serviciu dacă prăvălia folosește soluții MDM - Mobile Device Management - și care este politica de utilizare a datelor personale pe dispozitivele de serviciu.
Asta dacă n-ai primit deja documentul ăsta la angajare.
Ei știu cel mai bine să-ți răspundă punctual la orice aspect legat de mix-ul de date personale / companie.

De exemplu, eu dacă aș da dispozitive iOS la angajați, n-aș vrea să-i las să-și poată adăuga dispozitivul în “Find my iPhone” în contul lor personal de iCloud.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 05.02.11

Mersi tare mult de ajutor. O seara frumoasa va doresc

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11
Maclean - 01 August 2016 07:20 AM

Întreabă IT-ul de la serviciu dacă prăvălia folosește soluții MDM - Mobile Device Management - și care este politica de utilizare a datelor personale pe dispozitivele de serviciu.
Asta dacă n-ai primit deja documentul ăsta la angajare.
Ei știu cel mai bine să-ți răspundă punctual la orice aspect legat de mix-ul de date personale / companie.

De exemplu, eu dacă aș da dispozitive iOS la angajați, n-aș vrea să-i las să-și poată adăuga dispozitivul în “Find my iPhone” în contul lor personal de iCloud.

De ce sa nu ii lasi ?

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Pentru că un fost angajat îți va lăsa pleașcă aifonul companiei înregistrat în contul lui personal de iCloud la “Find my iPhone” și o să alergi după el - “Coane, parola de iCloud să pot să dau reset la aifon ..”

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Daca politica de utilizare ii permite asta fara sa ii poti imputa obiectul .....

O solutie mai eleganta ar fi sa dai device supervizat ( important asta ca altfel nu merge ) si utilizand o solutie MDM sa poti elimina datele utilizatorului .
In acest fel , daca il pierde si ii ceri banii pe el , nu o sa te poata acuza ca i-ai luat posibilitatea de a recupera device.

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11