Am un iMac late 2009 cumparat de vreo 3 luni, si i-am schimbat hdd cu unul ssd. Problema e ca incerc sa instalez El Capitan pe el, dar nu vrea sa intre in recovery internet prin combinatia de taste. Am facut stick bootabil cu El Capitan din Store, dar mi s-a blocat la 25 minute ramase, iar la urmatoarele incercari dupa restart, nu mai copia nici macar fisierele de pe stick, doar 5-10%. Pe hdd vechi cand l-am cumparat am instalat osx-ul cu cmd+r fara nici o problema, l-a pus direct pe download. Imi functioneaza alte combinatii de taste, cmd+option+p+r, etc,.. Am vazut ca la unele apare Choose a network sub disk-urile bootabile, daca tii Option. Mie nu imi afiseaza asta. Hard-disk-ul este formatat Journaled. A doua oara l-am pus pe extern si am instalat osx-ul, dupa care l-am pus in iMac, incarca pana la capat, dar de acolo nimic. Are si un recovery pe el dar degeaba ca face la fel. Se blocheaza cand ajunge in capat. Oricum incarca foarte greu. Rog, daca a mai avut cineva problema asemanatoare sau cunoaste situatia sa imi dea un raspuns. Singura solutie ar fi sa il instalez cu internet recovery(si cel mai usor), dar nu inteleg de ce nu functioneaza cmd+r. Am incercat de mai multe ori. Nu am cd-ul lui de bootare. Va multumesc!