schimbare baterie iPhone 4s
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 18.11.15

Salut,

Mă apropii de 1000 de cicluri de încărcare pe bătrânul meu iPhone 4s și aș dori să-i schimb bateria la un service care are experiență în așa ceva. La o căutare pe Google am găsit oferte de schimbat bateria la prețuri bunicele, în jur de 50-70 lei, dar în schimb nu am găsit impresii sau recenzii.

Bateria actuală e la 70% din capacitatea inițială și ar mai merge, dar mi-e teamă că o se umfle la un moment dat și va strica și celelalte componente. De aceea, dacă aveți experiență la prima mână cu schimbarea bateriilor de pe iPhone, dacă știți de un service ok care a lucrat bine vă rog să-mi lăsați și mie un răspuns.

====

Telefonul merge foarte bine și nu aș dori să-l schimb decât dacă sunt nevoit, dacă îl sparg sau se strică. Chiar cu iOS 9.3.5 mi se pare că se mișcă decent pentru un telefon de 5 ani de zile. Puținul lag nu mă deranjează.

Semnătură 

MacBook Air 2012, 8GB RAM, i5, 128GB
Mac Mini 2012, 16 GB RAM, i5, 500GB (fusion)
iMac 21.5” 2010, 16GB RAM, i3, 250GB SSD
iPhone 4s 16 GB
iPad 3 WiFi, 32GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.08.08
ceaidemacese - 06 Septembrie 2016 08:35 AM

Salut,

Mă apropii de 1000 de cicluri de încărcare pe bătrânul meu iPhone 4s și aș dori să-i schimb bateria la un service care are experiență în așa ceva. La o căutare pe Google am găsit oferte de schimbat bateria la prețuri bunicele, în jur de 50-70 lei, dar în schimb nu am găsit impresii sau recenzii.

Bateria actuală e la 70% din capacitatea inițială și ar mai merge, dar mi-e teamă că o se umfle la un moment dat și va strica și celelalte componente. De aceea, dacă aveți experiență la prima mână cu schimbarea bateriilor de pe iPhone, dacă știți de un service ok care a lucrat bine vă rog să-mi lăsați și mie un răspuns.

====

Telefonul merge foarte bine și nu aș dori să-l schimb decât dacă sunt nevoit, dacă îl sparg sau se strică. Chiar cu iOS 9.3.5 mi se pare că se mișcă decent pentru un telefon de 5 ani de zile. Puținul lag nu mă deranjează.

Semnătură 

Today is the best day. You don’t know what you will get tomorrow !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.08.08
ceaidemacese - 06 Septembrie 2016 08:35 AM

Salut,

====

Schimbarea unei baterii la iPhone 4s este o operatiune pe care o poti face singur singurel, daca esti foarte foarte putin tehnic.
Daca vrei sa o schimbi in service, cauta pe net, pentru ca nu vreau sa fac reclama, cumpara un acumulator Apple original, este in jur de 40 de ron si mergi la orice service iti iese in cale.

Dar sa stii ca nicio baterie nu te va tine mai mult decat cea originala smile

Semnătură 

Today is the best day. You don’t know what you will get tomorrow !

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Mulțumesc.

O să caut pe Okazii sau Olx o baterie și o șurubelniță specială.

Semnătură 

iPhone 4s 16 GB
iPad 3 WiFi, 32GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Incearca ifixit, mi-ai amintit ca si 5s meu e cam varza cu bateria si vreau s-o schimb. As vrea si lentila pt ca nu mai are coatingu ala care prevenea grasimea, acum trebuie s-o sterg de fiecare data cand il scot din buzunar.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie

Mersi.

Am văzut că iFixit Europe livrează și către România și un kit costă 20€ + 10€ transport.

Dar dacă mai comanzi ceva se pare că dispare costul cu transportul.

Parcă aș avea mai multă încredere în ei decât în vreun service de cartier.

Semnătură 

iPhone 4s 16 GB
iPad 3 WiFi, 32GB

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.01.16

Mergi la carecantre.E singurul service oficial Apple in romania.E gasit de mine pe site la Apple.Repare cu piese originale,deci nu o sa ai probleme.Iti las link:http://carecenter.ro
Si de pe site-ul Apple: https://locate.apple.com/ro/ro/service/?pt=3&lat=44.4267347&lon=26.1040483&address=Bucuresti&carrier=Vodafone

Semnătură 

iPhone X/iPad Pro 12.9/Apple Watch/iMac mid 2011

‹‹ probleme cu eliberarea memoriei      iPhone 7 ››