Am toate datele in applicatia Apple Store ca fac mai usor cumparaturi si de obice da drumul un minut mai devreme decat pe web. Azi au intaziat 30 de minute. La checkout a uitat adresa default si mi-a dat o alta adresa sau pickup la colt, care nu era disponibil pentru iPhone. They fucked up bad.
Am reusit sa-l comand cu livrare: 6-10 Octombrie. 16 Sept e doar pentru ridicare din Apple Store.
Asa ca a trebuit sa-l comand a doua oara… cand Apple Pay s-a hotarat ca nu poate sa lucreze cu numere de telefon in format international…
Acum va trebui sa-l anulez pe primul… cand o merge, ca nu te lasa in primele ore, imediat.
cine naiba e responsavil de apple store online… sa-l(o) concedieze pe loc. Varza.
Am toate datele in applicatia Apple Store ca fac mai usor cumparaturi si de obice da drumul un minut mai devreme decat pe web. Azi au intaziat 30 de minute. La checkout a uitat adresa default si mi-a dat o alta adresa sau pickup la colt, care nu era disponibil pentru iPhone. They fucked up bad.
Am reusit sa-l comand cu livrare: 6-10 Octombrie. 16 Sept e doar pentru ridicare din Apple Store.
Asa ca a trebuit sa-l comand a doua oara… cand Apple Pay s-a hotarat ca nu poate sa lucreze cu numere de telefon in format international…
Acum va trebui sa-l anulez pe primul… cand o merge, ca nu te lasa in primele ore, imediat.
cine naiba e responsavil de apple store online… sa-l(o) concedieze pe loc. Varza.
E inseamna ca se inghesuie lumea sa-l cumpere de sistemele sunt muci .
@Huk Ce ti-ai luat? Noi o sa dam o fuga sa le vedem live in weekend, asta daca le au in store deja. Toata lumea curioasa cu negrul ala piano si faza cu cele 2 camere, apparent vizita si test la fata locului sunt necesare . Iti iei si ceasul?
Amuzant e ca au camera frontala de 7MP pentru selfie si nu mai ai mufa jack pentru selfie stick.
Amuzant mi se pare ca daca stai pe videochat mai mult timp si folosesti casti cu microfon, nu poti sa il incarci.
Amuzant mi se pare ca telefonul se adreseala generatiei active, in miscare de la o companie ce are ” muzica in ADN ” dar nu poti sa iti incarci telefonul in timp ce asculti muzica.
Amuzant mi se pare ca cer 169 de dolari pe niste casti ce din momentul in care li s-a dus o baterie, sunt inutile.
Cel mai amuzant mi se pare ca pui niste dezvoltatori software sa iti plateasca bilet de mii de dolari la conferinta despre software si sa vorbesti despre iOS aproape nimic.
Bonus: erau destule tampenii mai mult sau mai putin utile ce foloseau mufa jack. acum vor folosi mufa lighting ce nu este open source ( poate fortez termenul) ca USB ?
Haide sa recunoastem: cand vinzi 1 miliard de telefoane, sa scoti mufa jack e o prostie, nu curaj. Dupa mai au si tupeul sa zica ca ocupa prea mult spatiu. Fa naiba telefonul ala de 900 de euro la nivel egal ca ne-am prins deja ca acele camere nu o sa se microreze prea mult, fa o grosime standard, baga jack si creste bateria daca mai ai loc.
Acum il astept pe wozniak sa ne spuna cum e o idee buna ca s-a renuntat la jack si portia de ras e completa.
PS: la mine rezista castile cu jack 6 luni fiindca mi se rup, mufa aia lighting cat o sa tina ?:)) Uite aici Apple daca venea si zicea : uitati dragi clienti, am inventat un sistem prin care mufa jack nu se rupe si costa $200. Ma jur ca strangeam bani si dadeam $200 pe o pereche de casti.
Steve le vedea dar jacku n-a fost ideea lui si nici nu se pupa cu ce spune, nu e niciun avantaj real in a schimba jackul. Le strica fengshuiu in interior, asta e singurul motiv. Tehnologiile alea la care au renuntat era f usor sa deduci ca nu sunt bune si trebuie inlocuite, pai eu resetam flopyurile cu magnetul cand se corupeau, asa proaste erau. Dar jackul nu incurca pe absolut nimeni.
Inca nu e clar daca vor ca si ceilalti sa foloseasca acelasi port, sau care-i ideea, ii incurajeaza pe toti sa vina cu portu lor?
Începe o nouă bătălie a conectorilor.
Apple are un avantaj datorită faptului că este destul de răspândit și are clienți fideli, are o mulțime de produse la care implementează noul conector mult mai ușor.
Cand Apple a scos floapa din iMac toată lumea a spus ca sunt plecați cu capul. Acum câte scule mai au DVD reader?
Steve le vedea dar jacku n-a fost ideea lui si nici nu se pupa cu ce spune, nu e niciun avantaj real in a schimba jackul. Le strica fengshuiu in interior, asta e singurul motiv. Tehnologiile alea la care au renuntat era f usor sa deduci ca nu sunt bune si trebuie inlocuite, pai eu resetam flopyurile cu magnetul cand se corupeau, asa proaste erau. Dar jackul nu incurca pe absolut nimeni.
Inca nu e clar daca vor ca si ceilalti sa foloseasca acelasi port, sau care-i ideea, ii incurajeaza pe toti sa vina cu portu lor?
Se zvonește că un viitor iPhone va fi complet inserat in sticlă. Apoi… “APPLE HAS CONFIRMED WHAT WE’VE ALL KNOWN ALL ALONG: THE WORLD IS GOING WIRELESS.”
Amuzant e ca au camera frontala de 7MP pentru selfie si nu mai ai mufa jack pentru selfie stick.
Amuzant mi se pare ca daca stai pe videochat mai mult timp si folosesti casti cu microfon, nu poti sa il incarci.
Amuzant mi se pare ca telefonul se adreseala generatiei active, in miscare de la o companie ce are ” muzica in ADN ” dar nu poti sa iti incarci telefonul in timp ce asculti muzica.
Se zvonește că un viitor iPhone va fi complet inserat in sticlă. Apoi… “APPLE HAS CONFIRMED WHAT WE’VE ALL KNOWN ALL ALONG: THE WORLD IS GOING WIRELESS.”
Timpul sa-mi schimb castile de 300£ cu altele tot de 300 dar wireless atunci. Bateria ma tinea deja peste 20h si altfel nu functionau din cauza noise cancellului, si mi se parea penibil sa nu mearga fara baterie deloc, dar acum m-am obisnuit, m-au calit ei pt viitor. Cei cu casti apple n-or sa poata calatori cu trenul buc-cluj 10h, avantaj eu )
Cred ca ei au si receptor propriu, nu merg microfoanele pe bluetooth. Totusi nu vad greutatea in a face asta, bluetoothu are multi Mb ca banda incat sa transmiti si wav-uri, iar 99% oricum asculta mp3-uri, sau youtube care are cea mai proasta calitate. Si cum zicea cineva odata, sunt obligati sa-si faca propriul decodor sa se auda asa cum trebuie, sa nu se bazeze pe ala de la apple din tel. In practica nu stiu cum e ca n-am avut niciodata bluetooth si nu voi lua fara sa testez.