In sfârșit GPS, asta mi se pare cel mai bun lucru. Am deja Microsoft band si e mișto sa ai doar ceasul fără telefon. Cred ca o sa mi-L iau si eu pe cel mare, ceramic pare interesant.
Dar nu am văzut nimic pentru bicicleta încă, sper sa m-a înșel. Merg mult cu bicla si nu vreau un third party pentru asta. In prezentare ziceau ca e mai subțire ceea ce nu e rău.
Una peste alta pare ok. A uitasem partea cu water rezistent e foarte bună.
Nu ma vad plecand undeva fara telefon la mine, chiar pus in rucsac… Asa ca partea cu GPS-ul nu mi se pare atat de importanta…
Partea cu water resistance, da, era mai mult decat necesara. Sunt curios cum se comporta la apa de mare…
GPS, water proof, ecran mai lumino, dar perioada de autonomie a bateriei? N-au spus nimic.
Este mai mare dar cred ca se compenseaza cu consumul GPS-ului si al ecranului.
Cum e cu GPS-ul? Functioneaza non-stop? In acest caz in seamna ca o sa solicite bateria.
Bateria e la fel, 18 ore.
Din nefericire e 1mm MAI GROS, nu mai subtire.
Cu toate astea, imi iau modelul Nike. De ce nu normal? Pentru ca are spate ceramic la aceiasi bani (Series 2 are doar composite); din experienta Watch 1 pot sa zic ca se zgarie destul de mult si senzorii o iau razna. A trebuit sa-l polish ca sa fie iar lucios.
P.S. am intrebat si poti sa folosesti ceasul Nike cu orice face si cu orice strap de la cel vechi, totul compatibil intre ele.
Bateria e la fel, 18 ore.
Din nefericire e 1mm MAI GROS, nu mai subtire.
Cu toate astea, imi iau modelul Nike. De ce nu normal? Pentru ca are spate ceramic la aceiasi bani (Series 2 are doar composite); din experienta Watch 1 pot sa zic ca se zgarie destul de mult si senzorii o iau razna. A trebuit sa-l polish ca sa fie iar lucios.
Parca au zis ca modelul Nike are ‘chestii’ legate de soft in plus?
Are fata aia Nike si probabil Aplicatia Nike+ cu app de watch (dar sunt 100% convins ca o sa mearga pe orice watch).
In plus o sa fie probabil cu access premium pentru personalised training, dar cine stie cat timp.
Din experienta a 17 luni, pot sa zic ca bratarile de plastic chinezesti sunt de 3 ori mai bune dacat alea originale apple pentru ca sunt de 2-3 ori mai usoare (plasticul ala elastomer parca e din plumb), asa ca astept cu nerabdare bratara Nike care trebuie sa fie si mai putin densa, si cu gauri. Poate o sa transpir mai putin sub ea.
Sunt superincantat de rezistenta la inot, imi doresc sa-l fi avut deja asta vara o luna la mare…
Partea cea mai proasta din toate anunturile e cresterea de preturi din cauza £ slabe. 70£ in plus la ceas, nici macar n-am curaj sa calculez cat la iPhone…
Tot 70£, dacă nu a-ți vrut sa mai stați cu noi 😛. Eu tot am drum prin Belfast si o sa le iau de acolo, si așa cum sunt acum scumpite la voi sunt tot mai ieftine decât in Europa in euro.
7 cel mai ieftin e la voi 599£, tocmai am cumpărat acum niște bilete in £ si Visa mi-a dat un curs de 1.2 deci iPhone-ul ăla m-a costa 718€ fata de 779€ in Irlanda sau Italia. Si credema aia din Italia o duc mai rău 🤔. In nemția este 759€, la francezi 769€ la fel ca la spanioli. Înțeleg ca la Apple 1$=1,2€ dar euro Neamț este mai mare decât euro italian 🤑?
white ceramic 1500 euro, mi-a trecut . De prin poze vad ca are si bike outdoor. Acum poti asculta muzica de pe ceas, dar un vad pe nicaieri capacitatea de stocare. Nu sar inca, astept primele reviewuri. Foarte inetersant cu nu au zis nimic de wifi, are si wifi. Dar wifi sa te dai pe net, gen sa iti urci date le din health in cloud sau doar wifi pt casti?
Wifi e doar pentru siri. Nu poti sa ai aplicatie care se se conecteze direct la net (fara ifon).
Muzica pe watch a fost intodeauna; ai maxim 250 de melodii, sau 2GB de muzica, la alegere. Ii ia o juma de zi sa le sicronizeze de pe iFon (prin BT cred), si daca le stergi de pe ifon apoi, se sterg si de pe ceas. (am aflat pe pielea mea)