Ce stiti de time capsule? Care este ultimul model (eventual cod produs?...)
Am vazut pe niste forumuri ca nu prea rezista in timp. Voi stiti ceva?
Ne bate gandul sa luam un Time Capsule, ca NAS-ul actual (un Iomega IX2) e cam plin si nu as vrea sa pierdem backup-uri vechi prin stergere automata.
Asa ca ma gandeam sa luam si un TC sa-si faca treaba.
Au aparut pe OLX niste preturi de ma intreb daca au ceva inauntru sau nu.
Weekend placut la mare (e ca in august, nu?)
[ Modificat: 17 Septembrie 2016 09:05 PM de altero ]
Una am ars-o doar când am pus-o la 380V accidental. Mi-a reparat-o cineva și m-am mai bucurat de ea încă un an după care am dat-o )
Pe alta primită de la un prieten, o folosesc și-n ziua de azi.
Ia-ți liniștit una de cel puțin un tera… (ăstea au variante de firmware și hardware mai rapide)
Am făcut zilele trecute un restore de pe ea… am încercat inițial pe utp…și mergea mai repede pe wireless… 13 MB/s… (adică avion)
Mult, mult succes!!!
PS. dacă ți-e frică cere-i omului de la care o cumperi să ți-o testeze în față...
macold - 10 Septembrie 2016 02:18 PM
Salut,
Ce stiti de time capsule? Care este ultimul model (eventual cod produs?...)
Am vazut pe niste forumuri ca nu prea rezista in timp. Voi stiti ceva?
Ne bate gandul sa luam un Time Capsule, ca NAS-ul actual (un Iomega IX2) e cam plin si nu as vrea sa pierdem backup-uri vechi prin stergere automata.
Asa ca ma gandeam sa luam si un TC sa-si faca treaba.
Au aparut pe OLX niste preturi de ma intreb daca au ceva inauntru sau nu.
Weekend placut la mare (e ca in august, nu?)
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Am lipsit o vreme din Cluj de aceea nu am raspuns mai repede.
Alte idei/sugestii?
Si totusi ce o fi cu preturile astea mici de pe OLX fata de Romania?
Dacă adaugi TVA, impozit pe profit pentru banii dați fără factura, impozit pe dividende iată cum ajungi la preț de magazin, unde ai Bonus 2 ani garanție!
Totul e sa cântărești….
Dacă adaugi TVA, impozit pe profit pentru banii dați fără factura, impozit pe dividende iată cum ajungi la preț de magazin, unde ai Bonus 2 ani garanție!
Totul e sa cântărești….
Am avut o perioada acum cativa ani in care cumparam pe eBay toate Time Capsule defecte pe care le prindeam la un pret bun, dupa care le reparam si le re-vindeam. Au fost niste modele la inceput carora li se ardea o pereche de condensatori, daca bine-mi aduc aminte.
Sfatul meu este ca, daca vrei musai Time Capsule si nu, cum a zis Hamilton, AirPort Express + USB HDD, ia orice Time Capsule in stare de functionare avand caracteristicile dorite de tine (generatiile difera prin standardul wireless folosit si interfata HDD) si inlocuieste-i din start hard disk-ul cu unul nou.
Multumesc Felippe pentru sugestii. Inca mai stam oleaca.
A propos, la un Time Capsule de generatie noua banuiesc ca i se poate atasa si un HDD extern pe USB, nu?
[...]
A propos, la un Time Capsule de generatie noua banuiesc ca i se poate atasa si un HDD extern pe USB, nu?
Time Capsule are un port USB 2.0 la care se poate atasa un hard disk extern.
Anticipez oarecum urmatoarea ta intrebare referitoare la portul USB - teoretic, viteza de transmisie in reteaua wireles 802.11ac a Time Capsule este de approx. 1.3 Mbps. Viteza de transmisie a portului USB 2.0 nu este mai mare de 280 Mbps iar pentru USB 3.0 este de approx. 4 Gbps. Prin urmare, la prima vedere, ar fi fost bine ca portul USB din Time Capsule sa fie unul cu specificatiile 3.0 pentru a transfera date mai rapid pe / de pe hard disk-ul extern. Se pare, totusi, ca sunt mult mai multe consideratii tehnice de luat in seama si nu merita efortul de a pune un port USB cu specificatiile 3.0.