help me!
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.09.16

salutare si bine v-am gasit….sunt si eu nou pe aici si nou in cea ce tine de mac os….in fine ....de curand am cumparat un macbook pro A1278 2.4 i5 4gb ram 500 hdd….ce a-s vrea sa stiu eu este ca mommentan foloseste 10.9.5 si daca e bine sa fac upgrade la os x el capitan 10.11.6….cum am spus sun nou in os si mare lucru nu stiu abia acum incep sa ma documentez si sa invat mai multe ....eu am dat la actualizare soft si ma trimis in app store unde imi zice sa actualizez la el capitan….astept cu nerabdare sfaturile si parerile voastre….multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Cluj
Macuser din: 06.01.14

These Mac models are compatible with OS X El Capitan:

MacBook (Early 2015)
  MacBook (Late 2008 Aluminum, or Early 2009 or newer)
  MacBook Pro (Mid/Late 2007 or newer)
  MacBook Air (Late 2008 or newer)
  Mac mini (Early 2009 or newer)
  iMac (Mid 2007 or newer)
  Mac Pro (Early 2008 or newer)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

4GB e cam putin.. Daca nu ai 8 sau 16, nu recomand!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Nu stiu daca o sa se miste mai rau, dar in ziua de azi ar fi f recomandat un ssd daca nu ai deja.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06
laurX - 11 Septembrie 2016 07:21 AM

salutare si bine v-am gasit….sunt si eu nou pe aici si nou in cea ce tine de mac os….in fine ....de curand am cumparat un macbook pro A1278 2.4 i5 4gb ram 500 hdd….ce a-s vrea sa stiu eu este ca mommentan foloseste 10.9.5 si daca e bine sa fac upgrade la os x el capitan 10.11.6….cum am spus sun nou in os si mare lucru nu stiu abia acum incep sa ma documentez si sa invat mai multe ....eu am dat la actualizare soft si ma trimis in app store unde imi zice sa actualizez la el capitan….astept cu nerabdare sfaturile si parerile voastre….multumesc !

Te rog ca pe viitor sa pui si tu unde trebuie intrebarea, nu sa fiu nevoit sa mut postarea la topicul adecvat. Trecand peste asta, sunt colegi care au muncit ca naiba sa faca niste tutoriale pentrua a ajuta incepatorii, si eu zic ca sunt al naibii de bine facute. Sistemul de operare de pe Mac vine acum gratuit ca upgrade de ceva vreme asa ca nu iti face griji. Noi aici pe forum postam cand apar probleme de compatibilitate cu diverse aplicatii si de multe ori si rezolvarile. Sfatul meu personal este sa pastrezi la zi actualizarile. Nu am avut pana acum bube de remarcat desi am ceva ani de cand sunt pe platforma asta. Fa cont de AppStore dar ia in considerare si ce hardware ai in spate. Eu scriu acum de pe un MacPro cu doar 4 gigi de ram dar asta nu inseamna ca si la tine pe un portabil se va misca la fel. Sfatul meu sincer e sa citesti si sa cauti si sa pui intrebari dar coerente si bine formulate aici pe forum, ca de aia suntem o comunitate. Scrie la obiect, se raspunde la obiect.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.