3 din 3
3
Sierra
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Hm, eu trăiam ca o floricică cu impresia că actualizarea de securitate 2016-001 pentru El Capitan îl aduce în linii mari la nivelul lui Sierra, dar se pare că nu-i chiar așa.

Carevasăzică, să vedem cum pun Sierra pe Mini late 2009.
Deși nu mă pot decide ce-i mai riscant, Sierra cu un petec neoficial sau să rămân la El Capitan curățel.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am eu o banuiala ca o sa pui petecul smile
Sa ne zici si noua ce si cum.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ar mai fi varianta unui Mac nou dar pentru asta aștept sfârșitul lui Octombrie smile
Iar Mini 2009 va fi avansat și scos la pensie ca ESXi home lab pentru ediții mai vechi OS X.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 17.10.16

Buna ziua,
Sunt nou pe forum. Nu stiu daca am postat unde trebuie. Pe scurt. Am un MacBook de 2 ani. Nu am avut nici o problema cu el.
Ieri l-am inchis normal iar astazi cand sa-l deschid a aparut imaginea atasata. Asta apare dupa ce incarca pana ajunge liniuta la capat dar imaginea ramane negra cu marul pe ea. Daca apas o tasta apare mesajul respectiv. Stie cineva ce inseamna???

Cu multumiri!

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ai vreo chestie mai exotică conectată pe USB ?

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu. Nu aveam nimic conectat. Pana la urma am reusit urmand informatiile din ajutor. Am sters tot hardul si am instalat din nou osMac-ul. Acum merge dar trebuie sa reinstalez programele pe care le-am avut inainte. Cel putin unul nu vrea sa mai mearga. Este vorba de Bitdefender. Nu am reusit sa-l mai intalez desi am licenta valabila pentru el.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

NU ai nevoie de Bitdefender!
Eu utilizez Mac din 1990 toamna candva…. si nu am intalnit inca virusi pe mac…
In afarta de faptul ca papa resurse nu cred ca ai nevoie de el pentru alt ceva.
Asta daca nu te bagi in tot felul de .ru, .sk sau anumite porcarii….

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu vreau sa fiu carcatas dar eu am găsit cel puțin doi viruși, sau ce o fi fost, de când îl am.
Sunt si alți antiviruși pentru Mac. Cel puțin așa am văzut. De altfel eu am achiziționat un pachet multidevice care are pentru câte calculatoare PC si Mac si câte telefoane cu android vrei. Family se numește.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08
Marius71a - 17 Octombrie 2016 11:29 AM

Nu vreau sa fiu carcatas dar eu am găsit cel puțin doi viruși, sau ce o fi fost, de când îl am.
Sunt si alți antiviruși pentru Mac. Cel puțin așa am văzut. De altfel eu am achiziționat un pachet multidevice care are pentru câte calculatoare PC si Mac si câte telefoane cu android vrei. Family se numește.

Foarte probabil ti-a gasit virus in MAC care era de windows/android, etc dar ma indoiesc ca era de mac. Vigilenta pe unde ” sapi” pe net, oricare fiind sistemul

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.01.14
Marius71a - 17 Octombrie 2016 07:13 AM

Buna ziua,
Sunt nou pe forum. Nu stiu daca am postat unde trebuie. Pe scurt. Am un MacBook de 2 ani. Nu am avut nici o problema cu el.
Ieri l-am inchis normal iar astazi cand sa-l deschid a aparut imaginea atasata. Asta apare dupa ce incarca pana ajunge liniuta la capat dar imaginea ramane negra cu marul pe ea. Daca apas o tasta apare mesajul respectiv. Stie cineva ce inseamna???

Cu multumiri!

Salutare! Experimentez aceeași problema. Nu reușesc sa trec de hopul asta, îmi fac restore din time Machine si ma întoarce la Căpitan fără probleme. Poți sa îmi spui cum ai făcut, pas cu pas? Mulțumesc anticipat!

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.12

Pe MBA mid 2011 a incercat cineva sa il instaleze?

Cum se misca?

Cu El Capitan a inceput sa se miste destul de greut..

Semnătură 

2011 MBA 13’ 1.7 i5 4G Ram
Iphone 6

3 din 3
3