M-am decis sa imi iau un Series 1 (de GPS n-am nevoie si de innot m-am lasat amu-s 4 ani) dar am o problema :
Stau si ma holbez in cart pe apple.com la cele doua adaugate, unul de 38 si celelalt de 42… nu stiu care naiba sa il iau.
Ultima oara cand am pus un Watch pe mana a fost prin primavara lu’ 2015, a unei prietene care s-a mutat in UK.
Ala era de 42, si din cate tin minte era realtiv bulky pe incheietura mea mai mica (140mm)
Cel de 38mm cuprinde incheieturile de 130–200mm si cel de 42, 140–210mm (via apple’s info), deci normal ar fi sa imi iau cel de 42mm, pentru ca incheietura mea are 140mm.
Voi de care aveti ?
Nu ma intereseaza marimea ecranului, ca inca-s tanar si vad, vreau doar sa nu fie bulky si sa nu il agat de 100 de chestii.
Mai ales ca imi iau modelu de buget, fara sapphire display si ceramic back, deci trebuie sa fiu extra atent.
Pentru ce-i curiosi, m-am hotarat la urmatorul model :
Series 1, Gold cu un band Woven Nylon Black (cureaua o iau separat, la $49)
Vine cu ceva band sport ‘stone’, da il pun in secunda 1 pe OLX.
Apple vinde Series 1 numai cu curele Sport, am configurat look-ul pe mixyourwatch.com ; sper sa arate asa si in realiate, ca is patit cu Rose Gold-ul.
Am timp sa ma hotarasc pana vineri, ca saptamana urmatoare pleaca prietenul meu din SUA.