Buna,
Poate e afumata faza dar voi intampinati aceleasi probleme ca si mine sau numai mie mi se intampla trebuie sa mai pun ceva memorie sau asa trebuie sa fie ...
Acum pe Mac am si gama CS 2 dar am si Photoshop CS3 beta ... nu exista termen de comparatie ... CS 3 super bine si rapid se misca ... fata de CS 2 ...
Sunt pe un iMac intel de curand achizitionat :
2GHz Intel Core 2 Duo
- 4MB Shared - L2 Cache
- FSB 667MHz
- 1GB (2x512MB) 667MHz DDR2 SDRAM (PC2-5300), suporta pana la 3GB
- 160GB Serial ATA; 7200 rpm
Si sincer nu sunt nebun ... ma omoara gama CS 2 ... merge ca melcul poate nu am destul ram acum imi pun 2 G ... dar ma omoara ... CS 2 ... merge nu greu ci foarte greu ... in firma fac DTP si Tipar Digital ... si ce pot sa zic imi vine tot timpul sa trec pe PC ... CS 2 pe PC zburda fata de Mac ... desi inainte cand eram angajat lucram pe vechile Macuri PPC si acolo CS 2 nu aveam ce comenta ... stiu ca CS 2 era facut pt PPC ... si acum cu gama CS 3 se apuca sa faca pt ambele platforme ...
Au de gand sa faca toata gama CS 3 : Illustrator,Indesign,Acrobat sau se opresc doar la Photoshop CS 3 ...
Daca le fac pe toate oare cand apar ... am tot cautat pe site la abobe si nui dau de cap ![]()
Nu mai zic ca mai fac si webdesign din cand in cand ... ma omoara Macromedia Studio 8 si ala merge super infect ... pana la urma am optata pt varianta windows ... am instalat Macromedia pe XP ... prin Parallels ...
Deci nu vreau sa ma plang de ceva ... dar sunt curios e ceva de la Macul meu sau asa trebuie sa fie ... voi cei de acolo care aveti si voi Macuri pe Intell intampinati acelesi probleme
Multumesc mult