Poate nu stiu eu ... dar voi cei care mai lucrati si in COREL ... stiti de PRINT PREVIEW ...
Eu urasc COREl dar 90% din clientela mea imi vine cu .crd (am tipar digital)... ei si asa am ajuns sa-l folosesc foarte mult corelul dar am inceput cu toata ura mea catre el sa si iubesc ceva la el ... ce iubesc e acest Print Preview ... e defapt un mini program de imposition de montaj inainte de tipar ... spre ca stiti la ce ma refer ... ei si tot timpul mi-am pus intrebarea ... oare adobe nu vrea sa faca deloc asa ceva un program care sa te ajute la montaje ca nu am chef sa fac montaje manuale in Indesign / Illustrator / Quark ... sau altele ...
Stiu ca sunt cele profesionale am Creo Preps var. Windoze ... dar oricum toate costa de rup ... de asta folosesc cel putin pentru tipar digital Corelul cu al lui Print Preview
Deci voi stiti ceva la adobe sa faca macar ceva asemanator cu ce face corelul in Print Preview ???
PS : 
PS CS3 Extended—-> fulger ... nu am cuvinte mult mult mult mai rapid ca var. BETA pana acum cate l-am tot invartit mi se pare si foarte stabil ... inca o data BRAVO Adobe