Eu am un mouse pe Bluetooth marca Windows. Se comportă identic atât pe OS X 10.10 cât și pe partiția de Windows 7 x64. Dacă pe OS X 10.10 își revine in decurs de 4-5 secunde, pe Windows am pățit că s-a blocat în timp ce lucram cu el. Mai rău, pe Windows nici nu mai revine. Uneori trebuie să restartez Windows-ul pentru a putea folosi mouse-ul, deși el apare în Device-uri.
Am pățit acest lucru atât când am locuit în Arad, dar și acum când m-am mutat în Deva, și am mutat computerul într-un spațiu comercial unde nu am: centrală termică, telefoane DECT, microunde etc.
Nu am nici dispozitive USB 3.0 în zonă.
Am un HDD extern pe USB 2.0. L-am pus cât mai departe posibil de mouse. Degeaba. Până și telefonul mobil îl țin la distantă de mouse. Degeaba. Experimentez aceste întreruperi atât pe WiFi cât și pe LAN.
Fără a avea cine știe ce cunoștințe tehnice, singura mea explicație este că sunt atât de multe aparate ce folosesc frecvențe radio apropiate cu mouse-ul, încât interferează oriunde ai pune computerul.
Cred, totuși, că revin la mouse-ul cu fir. Am vrut să scap de cabluri și chiar intenționam să cumpăr o tastatură Apple wireless. Acum, mi-a trecut.
Cu stimă,
Sebastian