Va salut! Acum cativa ani am luat un Macbook Pro 15” A1211 second hand. Deoarece este limitat la OSX Lion si 3GB ram m-am decis sa cumpar altul. Nou nu se pune problema din cauza pretului. De aceea va intreb ce model ar mai merita cumparat azi? Ca buget, cat mai ieftin cu putinta dar maxim 1500 lei
Eu sunt foarte multumit de Macbook-ul meu de 12’‘. Se tine foarte bine. Nu stiu daca exista deja pe piata SH, dar daca nu te deranjeaza doar un singur port USB-C, e cel mai bun Mac pe care l-am avut vreodata.
Va salut! Acum cativa ani am luat un Macbook Pro 15” A1211 second hand. Deoarece este limitat la OSX Lion si 3GB ram m-am decis sa cumpar altul. Nou nu se pune problema din cauza pretului. De aceea va intreb ce model ar mai merita cumparat azi? Ca buget, cat mai ieftin cu putinta dar maxim 1500 lei
in 1500 daca nu te grabesti gasesti un macbook pro mid 2012 de 13..
Eu am un MacBook Pro 13” din 2010 și i-am pus de curând SSD în locul discului optic + 8GB RAM. Și acum se mișcă impecabil pe Sierra.
Deci poți să te arunci și la unul din 2010 dacă găsești mai ieftin. Upgrade-urile or să te coste în jur de 700 lei.
Am avut exact modelul asta, acum e la maica-mea si inca merge bine pe mavericks, poti pune 8Gb Ram si un SSD, o sa fie pe Sata 2 dar tot o sa simti o imbunatarie fata de HDD
Acum nu stiu ce vrei tu sa faci pe el, dar ca un laptop obisnuit pentru web mail youtube etc se misca bine.
Eu is multumit de al meu MBP 13” mid 2009 cu urmatoarele imbunatatiri: 8GB RAM, 128GB SSD, baterie noua. De cand a aparut noul macbook 12”, imi doresc sa fac schimbarea, deci daca esti interesat, putem discuta.
Nu il doresc pentru munci foarte grele, am un pc cu i5 pentru asta. De asta nici nu as baga foarte multi bani in el. Nu stiam ca se poate pune asa mult ram pe acest model. Sa inteleg ca merita 700 lei?