Placa baza Macbook Pro A1260
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 15.11.14

Salut. Am un Macbook Pro 1260 cu placa video arsa. Cam toate modelele cu placa video nvidia 8600 au aceasta problema. Ca sa cumpar o placa baza identica este exclus deoarece se va strica si aceea. Vad ca toate modelelede Nacbook Pro fe 15 din perioada 2006-2009 seamana daca nu sunt chiar identice ca si format. S-ar potrivi o placa de baza de la un Macbook Pro 2.2 din 2006 modelul cu Ati?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 15.11.14

Scuze pentru grseala de mai sus Macbook Pro de 15, tastez de pe telefon si sunt cam chior

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 09.02.13
macfunboy - 15 Octombrie 2016 09:01 AM

Salut. Am un Macbook Pro 1260 cu placa video arsa. Cam toate modelele cu placa video nvidia 8600 au aceasta problema. Ca sa cumpar o placa baza identica este exclus deoarece se va strica si aceea. Vad ca toate modelelede Nacbook Pro fe 15 din perioada 2006-2009 seamana daca nu sunt chiar identice ca si format. S-ar potrivi o placa de baza de la un Macbook Pro 2.2 din 2006 modelul cu Ati?

Nu! modele cu Ati folosesc un alt tip de display/alt sistem de racire+ conectica interna a fost refacuta dupa trecerea la Nvidia.
PS. modelele cu Ati sunt la fel de stricacioase,singura solutie care sa tina si sa merite e sa inlocuiesti placa video cu o placa noua.(gasesti in Cluj la http://www.service-macbook.ro)

Semnătură 

...prin livada cu mere…