ios 10 pe iphone 5?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.10.15

Salutare la toata lumea !
Este cineva pe aici posesor de iphone 5 si a instalat ios 10 pe el. Vreau o parere , merita trecerea , blocheaza aparatul? Am ios 9 pe el si ma dispera faza aia care apare de doua sau trei ori pe zi si imi spune ca exista o actualizare la ios. Stie cineva cum pot sa scap de ea?
Multumesc !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Se pare că rulează decent pe 5-ul soției. Mail, browsing, Music și cam atât. Am citit și eu păreri înainte de upgrade ca să nu dea cu el după mine, majoritatea zic că rulează cel puțin lafel cu 9, cu ușoare îmbunătățiri la viața bateriei.
Ce e enervant e că nu mai are “slide to unlock”, trebuie să apeși de 2 ori Home.

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
_BLiTZ_ - 30 Octombrie 2016 11:24 PM

Se pare că rulează decent pe 5-ul soției. Mail, browsing, Music și cam atât. Am citit și eu păreri înainte de upgrade ca să nu dea cu el după mine, majoritatea zic că rulează cel puțin lafel cu 9, cu ușoare îmbunătățiri la viața bateriei.
Ce e enervant e că nu mai are “slide to unlock”, trebuie să apeși de 2 ori Home.

este ceva setare, general-accessibility-home button-rest finger to unlock pt asta ... nu stiu daca functioneaza pe 5 pe 6 plus functioneaza fara sa mai tot apesi pe buton grin

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09
radon4sm - 31 Octombrie 2016 11:11 AM

este ceva setare ..

iPhone 5, neavând TouchID, nu merge decât cu dublă apăsare.
Am și eu unul în care țin sim-ul de rezervă, am pus 10 pe el, merge decent, cel puțin la fel de bine ca 9.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

‹‹ cum sterg garageband?      Spatiu ››