BizonBOX: ideea nu e nouă, dar abia cu Thunderbolt 3 începe să prindă sens. Prețurile, de asemenea, cam de cocaină; aș fi curios să văd niște teste real-life cu aplicații pro (Photoshop, Final Cut) și impactul pe care un astfel de eGPU l-ar avea asupra performanței.
Mie unul mi-ar placea sa vad direct placa video externa, intr-o carcasa mai compacta, nu enclousure + placa video. Ar fi mai portbila si ar incapea in geanta, pe langa laptop.
Un GPU într-o carcasă mică ar fi un GPU de putere mică (și ce folos ar avea așa ceva?) Un GPU performant consumă mult și are nevoie de o ventilație potrivită — de acolo și necesitatea carcasei mari.
Although the driver notes don’t mention it, this is the beta driver that supports the Titan Xp and all GeForce 1000 series graphics cards for Macs running macOS Sierra.
Although the driver notes don’t mention it, this is the beta driver that supports the Titan Xp and all GeForce 1000 series graphics cards for Macs running macOS Sierra.
Confirm cu un Mantiz (mymantiz.com) ca functioneaza super ok pe Thunderbolt 3 si 2 (cu adaptor).
Am pus un GTX 1060 in el si un SSD de 240GB (kingston) si functioneaza super bine.
Cei drept pe Thunderbolt2 nu functioneaza la 100% din capacitate din cauza limitarii, dar este mult peste ce are un RMBP din 2014 de ex.
Am comandat doua sapt trecuta, una e la vanzare si una o tin pentru rMBP si iMac.