1 din 2
1
PDF ciudat, neprotejat dar… protejat?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am un PDF ciudat. Nu are setari de securitate, pot sa extrag pagini sa fac ce vreau cu el, dar nu pot sa-l export ca text, sau daca ii dau copy/paste copie un text ca acesta:

􀀕􀀣􀀲􀀮􀀣􀀥􀀫􀀫􀀭􀀧 􀀧􀀵􀀲􀀰􀀱􀀧􀀯􀀧􀀃 􀀥􀀵 􀀮􀀰􀀦􀀧􀀭 􀀧􀀴􀀫􀀥 􀀦􀀧 􀀨􀀵􀀯􀀥􀀇􀀫􀀰􀀯􀀣􀀲􀀧 􀀳􀀵􀀯􀀴 􀀫􀀯􀀴􀀧􀀩􀀲􀀣􀀴􀀧 􀀺􀀯
􀀒􀀓􀀑􀀌􀀓􀀇􀀏􀀋 􀀐􀀇􀀄􀀍􀀑􀀐􀀇􀀎􀀋 􀀊􀀋 􀀔􀀃􀀐􀀃􀀕􀀇􀀕􀀋 􀀡􀀈􀀃􀀉􀀃􀀊􀀢􀀃 􀀫􀀣􀀲 􀀨􀀣􀀲􀀮􀀣􀀥􀀫􀀳􀀴􀀵􀀭 􀀫􀀮􀀱􀀭􀀫􀀥􀀣􀀴

Am incercat cu diferite fonturi, dar nimic. Si in plain text in TextEdit tot asa il arata.

Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi extraga textul sau sa-mi zica cum sa o fac? Pleease?
Nu pot sa-l pun pe site, dar trimit pe PM sau mail o pagina de proba pana gaseste cineva solutia.
Atasata e poza cu setarile de securitate.

E rost de o bere! raspberry

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt, Cluj-Napoca
Macuser din: 03.10.06

Incearca OCR

Semnătură 

There are only 10 types of people in the world: those who understand binary, and those who don’t

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator

OCR zice ca nu poate pentru ca e text, sa-i dau screen capture si apoi ocr si apoi sa corectez OCR-ul pentru diacriticele din el, mi se pare cam o modalitate cam ... de copiere a unui text. Prefer sa-l scriu dupa dictare, daca altfel nu se poate. Merci totusi de sugestie.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

din ce vad eu, problema e la fonturi, sunt encodate dupa un standard Identity-H
am gasit asta, dar nu reusesc sa aduc tipul de encodare in BBEdit…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

...sau, . se lauda cum ca ar extrage tot din pdf, au o unealta online, dar mie nu mi-a dat rezultatele asteptate.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

Am incercat cu adobe online ca au un serviciu asemnanator/identic, acum vreo saptamana, dar m-am plictisit dupa o juma de ora de asteptat la convertire. Ii dau si lui asta o sansa.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

mda, helped a lot… :( macar am mai incercat ceva…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
huk - 24 Martie 2007 01:57 AM

Am un PDF ciudat. Nu are setari de securitate, pot sa extrag pagini sa fac ce vreau cu el, dar nu pot sa-l export ca text, sau daca ii dau copy/paste copie un text ca acesta:

􀀕􀀣􀀲􀀮􀀣􀀥􀀫􀀫􀀭􀀧 􀀧􀀵􀀲􀀰􀀱􀀧􀀯􀀧􀀃 􀀥􀀵 􀀮􀀰􀀦􀀧􀀭 􀀧􀀴􀀫􀀥 􀀦􀀧 􀀨􀀵􀀯􀀥􀀇􀀫􀀰􀀯􀀣􀀲􀀧 􀀳􀀵􀀯􀀴 􀀫􀀯􀀴􀀧􀀩􀀲􀀣􀀴􀀧 􀀺􀀯
􀀒􀀓􀀑􀀌􀀓􀀇􀀏􀀋 􀀐􀀇􀀄􀀍􀀑􀀐􀀇􀀎􀀋 􀀊􀀋 􀀔􀀃􀀐􀀃􀀕􀀇􀀕􀀋 􀀡􀀈􀀃􀀉􀀃􀀊􀀢􀀃 􀀫􀀣􀀲 􀀨􀀣􀀲􀀮􀀣􀀥􀀫􀀳􀀴􀀵􀀭 􀀫􀀮􀀱􀀭􀀫􀀥􀀣􀀴

Am incercat cu diferite fonturi, dar nimic. Si in plain text in TextEdit tot asa il arata.

Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi extraga textul sau sa-mi zica cum sa o fac? Pleease?
Nu pot sa-l pun pe site, dar trimit pe PM sau mail o pagina de proba pana gaseste cineva solutia.
Atasata e poza cu setarile de securitate.

E rost de o bere! raspberry

Extragerea unui text dintr-un PDF nu e chiar grea dar NUMAI DACĂ se folosește Roman (=West European) encoding. Cred că aici ai niscai diacritice ori fișierul folosește un encoding specific. Nu cred că vei putea extrage textul. Păi dacă ar fi așa simplu, de ce ar mai fi PDF?
Cred că ratez berea aia!
Totuși, trimite-mi și mie textul, poate rumeg ceva peste weekend.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

O solutie (singura) e Readiris Pro! (din cite stiu, exista o versiune trial full functionala!)
P.S.: Are si cunostinte de limba romana!
Dar, daca esti bun, incearca sa mi-o transmiti si mie! Am reusit sa “scanez” un text care avea inchise toate portile si, pe legea mea, am reusit.
Super P.S.: Era vorba despre textul lui Sorin Antohi.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

O beeeereeeee! Rezolvat! Ai PM!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si nu cred ca e de la encoding, ci de la programul cu care a fost scris, care nu e Word, si nu e nici pe mac, nici pe pc! E de linux! Are un nume zurliu, m-am mai lovit o data de asta!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Hm, daca vad ca nimeni nu ma baga in seama dupa victoria mea rasunatoare, am s-o fac eu!

[ Modificat: 24 Martie 2007 08:49 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai huk sigur e impresionat si va turna bere, dar nu e pe aici… smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, sint sigur ca e impresionat, dar unde e, sa-l ajut sa-si termine lucrarea, ca plec! smile

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 04.11.06

Felicitari Iaru
In final era vorba de programul cu care a fost scris?

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Iaru, mare maestru, ca intotdeauna. Ai PM cu tot pdf-ul, ce credeai ca dau berea asa doar pentru o pagina? raspberry

Am fost plecat cu munca, iti trimit pe email tot pdf-ul pentru text. Oricum, o victorie rasunatoare unde altii au dat gres, multumesc frumos.

Semnătură 

1 din 2
1