Am un PDF ciudat. Nu are setari de securitate, pot sa extrag pagini sa fac ce vreau cu el, dar nu pot sa-l export ca text, sau daca ii dau copy/paste copie un text ca acesta:
Am incercat cu diferite fonturi, dar nimic. Si in plain text in TextEdit tot asa il arata.
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi extraga textul sau sa-mi zica cum sa o fac? Pleease?
Nu pot sa-l pun pe site, dar trimit pe PM sau mail o pagina de proba pana gaseste cineva solutia.
Atasata e poza cu setarile de securitate.
OCR zice ca nu poate pentru ca e text, sa-i dau screen capture si apoi ocr si apoi sa corectez OCR-ul pentru diacriticele din el, mi se pare cam o modalitate cam ... de copiere a unui text. Prefer sa-l scriu dupa dictare, daca altfel nu se poate. Merci totusi de sugestie.
Am incercat cu adobe online ca au un serviciu asemnanator/identic, acum vreo saptamana, dar m-am plictisit dupa o juma de ora de asteptat la convertire. Ii dau si lui asta o sansa.
Am un PDF ciudat. Nu are setari de securitate, pot sa extrag pagini sa fac ce vreau cu el, dar nu pot sa-l export ca text, sau daca ii dau copy/paste copie un text ca acesta:
Am incercat cu diferite fonturi, dar nimic. Si in plain text in TextEdit tot asa il arata.
Ma poate ajuta si pe mine cineva sa-mi extraga textul sau sa-mi zica cum sa o fac? Pleease?
Nu pot sa-l pun pe site, dar trimit pe PM sau mail o pagina de proba pana gaseste cineva solutia.
Atasata e poza cu setarile de securitate.
E rost de o bere!
Extragerea unui text dintr-un PDF nu e chiar grea dar NUMAI DACĂ se folosește Roman (=West European) encoding. Cred că aici ai niscai diacritice ori fișierul folosește un encoding specific. Nu cred că vei putea extrage textul. Păi dacă ar fi așa simplu, de ce ar mai fi PDF?
Cred că ratez berea aia!
Totuși, trimite-mi și mie textul, poate rumeg ceva peste weekend.
O solutie (singura) e Readiris Pro! (din cite stiu, exista o versiune trial full functionala!)
P.S.: Are si cunostinte de limba romana!
Dar, daca esti bun, incearca sa mi-o transmiti si mie! Am reusit sa “scanez” un text care avea inchise toate portile si, pe legea mea, am reusit.
Super P.S.: Era vorba despre textul lui Sorin Antohi.
Si nu cred ca e de la encoding, ci de la programul cu care a fost scris, care nu e Word, si nu e nici pe mac, nici pe pc! E de linux! Are un nume zurliu, m-am mai lovit o data de asta!