Comentarii sectiune vanzari
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 13.02.07

Cand te apuci sa arunci pe piata o oferta publica trebuie sa ai macar bunul simt sa te documentezi ca de aia s-a inventat internetul.
Si sa ai habar de ce anume vinzi si care este cotatia de piata cat de cat.
Alta problema este ca aici este o bursa de mac deci pe bune apar fel de fel de chestii care nu prea au legatura cu lumea asta.
Nimeni nu are nimic cu nimeni este o piata libera dar totusi ..........

Semnătură 

0752310074

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai tocmai asta trebuie evitat: daca eu vreau sa vand un Mac si cer 1ooooooooooo de parai pe el, e fix treaba mea de ce cer atat. Daca cineva vrea amanunte, poate intreba, dar daca se incepe cu mistouri devine off-topic, ceea ce e interzis de regulament.
OK?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 24.01.06

Pai tocmai astai problema,

Daca eu consider ca pot sa fac omu sa lase la pret , prin a face misto de cea ce vinde el, este treaba mea.
Totusi credeam cai o piata libera.

Cer administratorului sa nu mai imi stearga cea ce postez , ca nu postez degeaba,

Daca nu sa faca bine sa-mi stearga CONTU de pe acest forum.

Semnătură 

Traiasca powerbookul meu si jucariile tuturor macuserilor

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BUCURESTI
Macuser din: 24.01.06

Domnul administrator , am scris ceva discriminatoriu fata de produsul care se vinde , nu de persoana, duar asa se negociaza !

Semnătură 

Traiasca powerbookul meu si jucariile tuturor macuserilor

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Un comentariu on topic in rubrica de vanzari e unul care cere informatii, sau unul care lamureste un detaliu. Negocierile nu sunt interzise, dar datul cu parerea aiurea sau afirmatiile nefondate sunt.

Aici nu e o piata libera, e una cu reguli stricte, unele vor aparea din mers, daca nu-ti plac, nagymac esti liberi sa incerci o alta piata libera: okazii, targ in Vitan, bursa.rol.ro, softpedia sau ce altceva vrei tu.

Am sa mut topicul in sectiunea de sugestii si reclamatii.

‹‹ Rank si locatie      Cum ma deloghez? ››