RAPIDWEAVER 7
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Salut,
Cautam si noi un programel (software) sa ne putem modifica/intretine website-ul. Nu cu programare sau cu diverse bibiluri de care sa ramai dependent de o firma sau persoana. Ce stiti de RW? Sau de altele?
Ca sa citez din istorie “orice sfat e binevenit”.
Thanks si o zi buna

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

La cât mă pricep eu la ueb dizain pot să spun că din ce-am văzut pe la unii - alții cel mai mult mi-a plăcut Webflow.
Sigur, nu e un editor, e un serviciu de găzduire - webflow.com - cu propriul editor online, dar editorul ăla online e al naibii de bine făcut.

O abordare neaoșă ar presupune un cont free și export apoi de acolo, cât permite contul free.
Sau plătit, până la urmă, dacă te prinde microbul - și ai rezolvat și cu o găzduire serioasă.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Multumesc pentru idee. Eu as prefera ceva sa fie hostuit la noi, in RO. Actualmente suntem foarte multumiti de hosting. Cu hosting direct la o firma de afara nu prea imi place ideea; E totusi un site de firma…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Eu am lucrat in Adobe Muse si mi s-a parut mai ok ca RapidWeaver, desi este mai complex ca functii smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am cumparat pana la urma rapid weaver-ul - era o promotie la un Bundle pe Cult of Mac. Sa vedem ce stie/poate sa faca…
Multumesc pentru raspunsuri si o zi buna la toti forumistii!