1 din 3
1
Discutie macbook !! Fara off-topic !
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

buretzel s-a gandit sa-si ia un macbook alb…dar dupa 15 iunie 2007 ( i hate national tests )..
am 2 intrebari : eu sunt fan warcraft 3 pe battle . net
1) Oare merge warcraft 3 pe placa aia video intel 950 share-uita cu placa de baza sau cu ce ii share-uita??
2) Cand v-a aparea leopardu , va face apple un update sa schimbe placile video sau altceva prin el ?

Vreau sa va spun : eu mi-l voi lua pt internet , muzica , chat , stuff prin casa , sa ma plimb cu el , sa stau pe banca in fata blocului la reteaua wireless a vecinului meu care face parte din cfree.ro (oradea) , sa pot pleca la prieteni ...etc ( chestii private )...aaaaaaa..si pentru scoala !@@!@@!
Imi e bun oare ? nu e prea slaba placa video aia care nu suge mult curent ? intel 950 ?

Astept raspunsuri si voi veni cu intrebari mai multe ! Daca se poate sa primesc raspunsuri de la utilizatori de portabile !

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Buretzel, ONTOPIC (sau INTOPIC):
Placa video va fi schimbata la noile macbookuri. De fapt, nu o placa grafica, e un chipset, Intel. Actualul nu e prea grozav (dar se poate compara cu un ATI 9000 - ceea ce nu-i prea sus, dar nici foarte jos). Intel a prezentat de curind un nou chip grafic, cu 3D bine implementat. Asta va fi pe noile macbookuri. Cit despre posibilitatea de a le upgrada, hm, fiind pe placa de baza, nici sa nu-ti treaca prin cap! dar, daca urci la 1GB RAM, s-ar putea ca si chipul sa acceseze 128 MB!
Si:
2. Nu e menirea unui user (chiar daca e cel mai buretzel) sa le spuna celorlalti macuseri ce si, mai ales CE SA NU spuna!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Eu ma gandeam la un macbook 2.0 ghz intel c2d , 2 gb ram si 80 gb . Noile update-uri de grafica si de altele (daca vor fii ) cand vor aparea , deodata cu aparitia leopardului ? ... Si nu am inteles punctu 2 . Explica detaliat . Sunt elev , 15 ani , clasa 8 , pc user ! nu stiu multe de MAC , numa ca ii cel mai stabil si cel mai frumos pt mine smile !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai ai strigat din titlu: fara off-topic! Asta inseamna ca le interzici celorlati (care vor sa spuna o gluma, sa puna un smiley) sa faca altceva decit sa-ti raspunda. Cum s-ar zice: cind vorbesti cu mine, tu sa taci!

2. Parerea mea (daca vrei sa te joci pe un mac book (si sa folosesti si windows) e sa astepti NOILE macbookuri! Stiu, va fi o asteptare chinuitoare, dar, DACA VREI SA TE JOCI, merita!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

faza cu off-topicu ii necesara deoarece am nevoie de informatii precise si bune !
Pai eu nu vreau sa imi pun windows pe viitoru , asa ca voi astepta noile macbookuri impreuna cu leopard ! Dar asteptarea mea e chinuitoare :D caci nu stiu cand vor aparea ...:(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Off-topic inseamna “fara legatura cu discutia” “in afara discutiei”. Cind ceri lucruri precise, poti spune: Rog seriozitate! Nu ma mintiti! Nu vreau bla-bla-uri. Nu ma duceti de nas! Spuneti-mi adevarul! smile
Iar Win ai sa pui (chair daca nu vrei): pe mac nu sînt înca destule jocuri! Or, un chip grafic 3D (cum se preconizeaza) la asta va munci!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO
Macuser din: 11.10.05

Warcraftul o sa mearga foarte bine, stai linistit.
Cand zici vrei sa te joci pe battle.net, te referi la serverele lui blizzard, nu?

Merge (aproape) perfect pe BNet si jucat de pe un PowerBook G4 cum este cel al meu si al lui altero (uita-te in semnatura, eu am mici impotmoliri datorita RAM-ului). Nu-ti fa griji, o sa mearga foarte bine.
W3-ul n-are cumva 4 ani de la lansare?

Joci, cumva, dota?

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 02.08.06

Buretzel va creste si va fi baiat serios..
Nu va mai fi fan warcraft 3 pe battle . net
Va fi fan MacOSX, iLife si iWork.
Pentru care chipul video Intel din MacBook e OK.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

IBAM : Warcraft 3 este vechi , dar are multi playeri . ( cu milioanele )
Pe serverele de blizzard vreau sa joc : dota si footmen frenzy + altele !

nihilsineMac : cu siguranta ca o sa-mi placa os x si toate aplicatiile faine si serioase care le are .
Mie mi-e frica ca daca ramane aceeasi grafica , sa nu moara si sa nu se buleasca si laptopu !

NU AM MAI AVUT LAPTOP PANA ACUMA !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cum cresc copiii! Eu n-am mai avut laptop pina la 49 de ani!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Ostratu, IF
Macuser din: 15.03.07

Buretzel, pentru ‘Vreau sa va spun : eu mi-l voi lua pt internet , muzica , chat , stuff prin casa , sa ma plimb cu el , sa stau pe banca in fata blocului la reteaua wireless a vecinului meu care face parte din cfree.ro (oradea) , sa pot pleca la prieteni ...etc ( chestii private )...aaaaaaa..si pentru scoala !@@!@@! ’ este foarte bun; si nu numai pentru asta.
“2) Cand v-a aparea leopardu , va face apple un update sa schimbe placile video sau altceva prin el ?” .... cand Microsoft a scos Vista crezi ca sa gandit sa schimbe toate placile video si procesoarele PC-urilor existe pentru ca OS-ul sa ruleze OK?
Laptop inseamna mobilitate; OS X inseamna stabilitate si respect pentru OS-ul ( *nix )folosit chiar si de MS; Windows ...
Gamerii ( chiar si cei doar de warcraft 3 ) se incurca cu o placa video de doar 128M?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

Gamerii ( chiar si cei doar de warcraft 3 ) se incurca cu o placa video de doar 128M?
parca macbooku are placa de 64 mb .(parca e prea putin ). dar asta este ..eu am pc . intel 2400 , 512 ram , nvidia fx 5200 , 80 gb !...si placa video a mea face figuri cand joc war3 !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ei, cu 128, macul nu se-ncurca.
Nu uita: e OpenGl. Si, inca o data, macbookul la care visezi tu inca n-a aparut pe piata, dar e pe tzeava!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Dupa cate stiu eu, un gamer adevarat nu se incurca cu 128M…Dupa cum am spus laptopul este folosit pentru mobilitate.
MB-ul l-am achizitionat acum o saptamana.L-am luat pentru stabilitate, mobilitate si nu pentru games.Este mai scump decat celalalt lapop personal ( Fujitsu ) care are 128M reali placa video + 128M din RAM, + 15,4 ecran…etc.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
arturescu - 25 Martie 2007 05:35 AM

Dupa cate stiu eu, un gamer adevarat nu se incurca cu 128M…Dupa cum am spus laptopul este folosit pentru mobilitate.
MB-ul l-am achizitionat acum o saptamana.L-am luat pentru stabilitate, mobilitate si nu pentru games.Este mai scump decat celalalt lapop personal ( Fujitsu ) care are 128M reali placa video + 128M din RAM, + 15,4 ecran…etc.

Trebuie sa incerci (ca sa vezi). Dupa modesta mea parere, OpenGl stoarce mai bine performanta din chipul grafic decit DirectX. Si spun asta nu ca macuzer, ci din perspectiva uzerilor de pc trecuti pe mac. Catalin Matei (Votul lui Matei) mi-a spus ca, pe un iBook cu 32 MBVRAM, warcraft se misca mai bine decit pe un pc de aceeasi forta cu 64 MBVRAM! Or, Catalin a aruncat de un an PC-ul la cos (e drept, il upgrdase, il optimizase, il bibilise - pina s-a plictisit). Asta nu inseamna nimic: jocurile se fac in continuare pt PC. Dar cred ca zilele de gratie ale PC, ca platforma DEDICATA jocurilor, sint numarate.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Iaru, am incercat, acum vreo 7-8 ani cand lucram la un ISP-ist jucam la munca Quake intr-o retea linux ( 2-3 zile nu veneam acasa - dormeam la servici -  asa de fanatici eram toti colegii ).  La PC eu nu am renuntat ( dar am pus SUSE pe el ) , am renuntat sa mai bag banii in el pentru Windoze ( asa cum a renuntat dupa cum ai spus si tu Catalin Matei ). Poate ca nu m-am exprimat eu corect; pentru mine laptopul e folosit pentru mobilitate si atat, daca vreau joace bag pe desktop ( dar m-am lasat de ele…).
Faza cu gamerul care nu se incurca cu 128M, sa stii ca este reala; acum 4 ani sotia a lucrat ( contabil sef ) la un magazin de componente; avea clienti permanenti ( in special copii 14 - 22 ) care cum aparea ceva nou ( video, procesoare ), hopa la magazin sa-si faca upgrade.
Imi pare rau daca am suparat pe cineva.

1 din 3
1