2 din 3
2
Discutie macbook !! Fara off-topic !
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

A, Doamne fereste.
Eu cred ca buretzel e destul de copil sa vrea performanta la jocuri. Si mai vrea sa-l “sparga” pe colegi!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06
iaru - 25 Martie 2007 02:54 PM

A, Doamne fereste.
Eu cred ca buretzel e destul de copil sa vrea performanta la jocuri. Si mai vrea sa-l “sparga” pe colegi!

Vreau sa-i sparg pe colegi la fatza cu viitorul meu macbook :D ..sa le pice falca cand o sa vada asa minunatie . Eu vreau doar sa joc warcraft 3 si mini jocuri care sunt pentru mac . Le-am vazut si imi plac raspberry ..

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Buretzel, pe un MacBook actual merge si World of Warcraft (am testat) asa ca nu te mai stresa atat. Evident, asteapta sa apara cel nou. Ideea e ca Warcraft 3 o sa mearga cu siguranta (la rezolutie nativa insa nu cu detalii maxime).

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Parerea mea (si nu mai revin): hai sa-l lasam sa-si ia NOUL macbook, ca tot nu are banii acum! O sa-si sparga colegii si peste doua luni, sau n-o sa-i sparga, pentru ca o sa creasca!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Asteptam pana la vara ! revin cu detalii ..mai incolo

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Mii frica cu bateria ! Prea multe complicatii , cresterea temperaturii . Mii frica sa nu explodeze Mentionez : nu am mai folosit niciodata un laptop si nu stiu cum sal intretin , etc !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Tu crezi ca astea explodeaza ca baloanele?

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

NU ... dar la suprasolicitare sau incalzire .. am vazut poze pe net cum o explodat niste macbookuri…
Nu stiu sa mentin bateria . Ii greu sau usor ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Usor! Si n-ai nimic de intretinut. Iar bateriile cu defect au fost deja retrase de pe piata!

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

Acasa cum se sta pe laptop ? numa pe baterie sau numai pe curent ? se poate pe curent numai ? sau cum ! ceva GHID in limba romana este ? sau engleza ? link pls !

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Depinde cit stai. daca stai mult, numai pe curent! Daca te plimbi cu laptopul, numai pe baterie. Important e sa nu uiti bateria in priza cu zilele ca o omori!

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

eu stau mult la calculator ! pai as putea sa stau asa si pe laptop ? doar cu curentu ! si in fiecare zi cand ies din casa sa il iau cu mine si sal pun pe baterie ?  sa-si traiasca si ea viata smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Burebista scoate bateria cind e in casa si sta mult (cu zilele) pe curent! Important e sa incarci si sa descarci bateria, nu sa o uiti in priza cu zilele sau saptaminile. E foarte important s-o descarci (o data pe saptamina de tot, pina adoarme calculatorul si nu vrea sa se trezeasca. Apoi s-o incarci pina la cap!

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

Cand o sa-mi iau , o sa ma ajuti ? o sa fii un amic ajutator :D ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj-napoca
Macuser din: 09.04.07

Salut la toti…
Sunt un user de Mac nou noutz si pt inceput m-am gandit sa-mi iau un mcbook alb (ca doar e primul mac si trebuie sa fie alb) de 2.0 Ghz, 1 Gb ram, 80 Gb hard, placa video 64 Mb, 4 Mb cach… 13 inch display, E foarte ragut si e proaspat adus din US de la mac shop NY. De 24 de ore ma tot joc cu el si nu stiu inca prea multe pt ca e chiar prima oara cand deschid un macOS. Este OSX si arata foarte bine… Am instalat pe el un NeoOffice pt ca word-ul de pe el este doar test drive version de 30 zile. Inca nu prea stiu cu ce se mananca toate aplicatiile astea de pe mac, dar constat ca majoritatea se refera la multimedia. E cool ca are WLAN beton care are raza foarte mare de actiune. Display de calitate foarte buna, tastatura e super cool. Imi place foarte mult jucaria si sper sa nu fiu obligat sa instalez si un Win pe el ca nu prea vreau.. Oricum, daca va fi nevoie, cum se face aceasta operatiune??? doar bag CD-ul de win si astept un autorun? O sa ma mai documentez putin oricum….

Sper sa povestim cat de multe despre mac-uri, pt ca asa cum va spuneam sunt foarte la inceput cu aceasta tehnologie pe care mi-o doresc de mult…

All the best

Semnătură 

MacBook Core 2 Duo 2.0 Ghz, 1 Gb RAM, 13,3 inch display, alb

2 din 3
2