3 din 3
3
Discutie macbook !! Fara off-topic !
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

is gelos pe tine .... cool mad  vreau si eu mac mai repede !

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
macmaniac - 10 Aprilie 2007 02:05 AM

Salut la toti…
Sunt un user de Mac nou noutz si pt inceput m-am gandit sa-mi iau un mcbook alb (ca doar e primul mac si trebuie sa fie alb) de 2.0 Ghz, 1 Gb ram, 80 Gb hard, placa video 64 Mb, 4 Mb cach… 13 inch display, E foarte ragut si e proaspat adus din US de la mac shop NY. De 24 de ore ma tot joc cu el si nu stiu inca prea multe pt ca e chiar prima oara cand deschid un macOS. Este OSX si arata foarte bine… Am instalat pe el un NeoOffice pt ca word-ul de pe el este doar test drive version de 30 zile. Inca nu prea stiu cu ce se mananca toate aplicatiile astea de pe mac, dar constat ca majoritatea se refera la multimedia. E cool ca are WLAN beton care are raza foarte mare de actiune. Display de calitate foarte buna, tastatura e super cool. Imi place foarte mult jucaria si sper sa nu fiu obligat sa instalez si un Win pe el ca nu prea vreau.. Oricum, daca va fi nevoie, cum se face aceasta operatiune??? doar bag CD-ul de win si astept un autorun? O sa ma mai documentez putin oricum….

Sper sa povestim cat de multe despre mac-uri, pt ca asa cum va spuneam sunt foarte la inceput cu aceasta tehnologie pe care mi-o doresc de mult…

All the best

1. Intra in sectiunea WIKI. Sint multe de spus (chiar foarte multe) si
2. Nu, nu poti instala Win direct (ca de-aia e macintosh), apoi
3. Uita de tot ce e .exe, virus, spyware, in sfirsit, viziteaza http://www.macupdate.com/ si http://www.versiontracker.com/macosx/

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj-napoca
Macuser din: 09.04.07

Sincer nu stiu unde este sectiunea de WIKI… Poate ma ajuti cu un sfat…

O intrebare cat de cat banala este daca pot sa las calcu pe sleep in timp ce-l trasnport in geanta pe distante scurte, ca sa nu-l mai inchid/deschid. Ma gandesc ca este mai ok si pt baterie.
Si oare cum pot sa setez sa mearga delete-ul cu viteza la editarea de texte, atunci cand tin apasat pe el. Acuma merge doar caracter cu caracter daca tin apasat…

Mersi,
Victor

Semnătură 

MacBook Core 2 Duo 2.0 Ghz, 1 Gb RAM, 13,3 inch display, alb

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

http://www.macuser.ro - acolo sus ai sectiunile ! la celelalte intrebari nu stiu !

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

fa scoll la pagina pina sus, si, in dreptul nasului, cu albastru, scrie
STIRI   |  FORUM   |  WIKI   |  GALERIE   |  DESPRE

acolo…
smile

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Poti sa-l lasi pe Sleep linistit.
Viteza tastelor (a tuturor) o poti seta in System Preferences > Keyboard&Mouse; - Keyboard.

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj-napoca
Macuser din: 09.04.07

Am gasit… multumesc mult… Era scris prea mare si nu vedeam.

Inca nu am gasit informatii prea multe despre mac, dar cu timpul o sa vin cu probleme concrete si atunci poate ca ma veti ajuta voi, la ce stiti…

Mersi , mult.

Semnătură 

MacBook Core 2 Duo 2.0 Ghz, 1 Gb RAM, 13,3 inch display, alb

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
buretzel - 09 Aprilie 2007 08:05 PM

Acasa cum se sta pe laptop ? numa pe baterie sau numai pe curent ? se poate pe curent numai ? sau cum ! ceva GHID in limba romana este ? sau engleza ? link pls !

Notebook battery guide

Semnătură 

The Day Is My Enemy

3 din 3
3