Salut, as vrea sa-mi cumpar un Mac Pro, din cate am observat pe situl american pretul incepe de la $2,499 iar pe cel roman 9.395,00 RON (cu mult mai scump).
Se merita sa-l cumpar din state? Pot sa-l trimit la Bucuresti daca se defecteaza ceva?
Si cu plata in rate daca m-ati putea ajuta, nu prea am inteles ce trebuie sa fac…
Si daca de poate programa pe mac OS X, de exemplu se poate folosi C++?
V-a multumesc pentru timpul acordat.
Doamne, Doomnezeule (al nostru), pai Matale sa nu stii? Apoi, Sfintia Ta n-o prea ai cu comertul. La pretul acela, american, indure-Te si mai pune si TVA-ul (iarta-ma ca am scris TVA cu majuscule!). Apoi pune si transportul, si vama. Dar, cum esti atotputernic, poate-i orbesti pe vamesi!
am luat din canada un macbook pro 17’ ...costul total a fost 2450 euro…si adus fara cutie deci fara vama.
si am iesit bine ....la ce preturi sint in romania.
La un Mac Pro luat din state NU ai garanție în România. Apple oferă garanție Internatională doar la produsele portablie (laptop + iPod). La orice Apple luat din România ai garanție 2 ani.
thx psergiu si dacuBurebista, atunci cum ar fi mai bine sa fac? sa il iau din state si il iau mai ieftin, sau din romania dar o sa am garantie(nu o satrebuiasca sa trimit tot calculatorul in state)
v-ai ati avut vreodata probleme cu el? sa se strice ceva?