1Password pentru ca nu stocheaza datele pe un server. Sunt locale. Daca vrei sa fii extra sigur ca nimic nu pleaca de pe calculatorul tau blochezi accesul la internet cu Little Snitch.
Salut, eu folosesc Enpass și sunt foarte mulțumit de el. Ai diferite opțiuni de sincronizare utilizând majoritatea serviciilor de cloud storage disponibile sau chiar opțiune de a salva datele local. Versiunea desktop e free pentru toate platformele, doar versiunile mobile costând ceva. Aruncă o privire pe site-ul lor și eventual pe forum să vezi despre known issues șamd. O zi bună!
Keychain ca să nu te doară capul. Cei care vă imaginați că sunteți mai protejați decât alții folosind tot felul de alternative, uitați! Toate sunt vulnerabile!
Keychain all the way. Orice alternativă 3rd party nu prezintă încredere pentru mine: pot avea funcții ascunse care au trecut de filtrele Apple, azi sunt mâine nu, azi au support pentru ultimul iOS mâine nu, serverele le sunt sparte șamd. Este până la urmă motivul pt care folosesc iPhone și nu altceva, am tot ce trebuie in el pentru un nivel foarte bun de securitate.
Eu fac syncul cu alte deviceuri manual. Are aceasta functie. Ambele aplicatii sa fie deschise. Una devine server, cealalta client, si isi transfera datele prin wifi daca ambele aplicatii folosesc o parola de acces setata de tine.
Stiu ca e un pic peste mana dar nu pot sa tin parolele in cloud. Mi se pare o mare greseala.
Eu fac syncul cu alte deviceuri manual. Are aceasta functie. Ambele aplicatii sa fie deschise. Una devine server, cealalta client, si isi transfera datele prin wifi daca ambele aplicatii folosesc o parola de acces setata de tine.
Stiu ca e un pic peste mana dar nu pot sa tin parolele in cloud.
1Password, fara indoiala. Am incredere in tehnologia folosita de ei, suportul este minunat. 1Password Family este solutia perfecta pentru mine de a ajuta si alti membri ai familiei sa invete bune practici pe management al parolelor.
Am luat 1Password Pro sa il am si pe Apple Watch, si am configurat iCloud Keychain.
O zi, doua o sa le folosesc pe ambele dar…as merge sincer pe 1Password din urmatoarele motive :
- Watch support
- Server sync
- No iCloud
Am incredere in iMessage si FaceTime, dar parca de cand am vazut-o pe Jennifer Lawrence goala [hacked iCloiud account] nu mi se pare asa kosher.
Doresc sa fac setup-ul urmator :
Sa fac Retina-ul de 15” server sa il sincronizez cu celalalt Macbook + iPad-ul si cele 3 iPhone-uri.
@FotografulAnonim - ma gandesc ca aici setez server-ul [screenshot]
Cand reinstalez macOS pe curat, cum pun pass-urile inapoi in vault ? Avand in vedere ca nu am nici un info in cloud.
Am vazut ca 1Pass face back-up in
Users > Library > Containers > blabla
Daca inainte de reinstall copiez arhiva si pun inapoi back-up-urile acolo, dupa mintea mea, cred ca ar sa imi apara acolo din nou dupa reinstalare, nu ?
Also, am facut un rule cu LittleSnitch pentru 1Pass, ii dau green light la internet doar cand fac sync-ul.
Am luat 1Password Pro sa il am si pe Apple Watch, si am configurat iCloud Keychain.
O zi, doua o sa le folosesc pe ambele dar…as merge sincer pe 1Password din urmatoarele motive :
- Watch support
- Server sync
- No iCloud
Am incredere in iMessage si FaceTime, dar parca de cand am vazut-o pe Jennifer Lawrence goala [hacked iCloiud account] nu mi se pare asa kosher.
Doresc sa fac setup-ul urmator :
Sa fac Retina-ul de 15” server sa il sincronizez cu celalalt Macbook + iPad-ul si cele 3 iPhone-uri.
@FotografulAnonim - ma gandesc ca aici setez server-ul [screenshot]
Da, aia e optiunea. Cand resintalezi sistemul de operare poti transforma orice alt device in server si transferi datele.