Încărcător iPhone 6 and IPod match or not match?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Salve stimați colegi,
Am o rugăminte sa ma ajutați cu un răspuns, pot folosi încărcătorul de la iPhone 6 pt un IPod nano cred ca generația 5/6 sau se duce bateria?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.13

O baterie, de orice tip, descarcata, apare pentru sursa de incarcare ca un soi de scurtcircuit si ca atare curentul de incarcare trebuie limitat; de obicei, limitarea se face la 1/10 din capacitatea bateriei; aceasta este ratiunea existentei incarcatoarelor diferentiate pe produs. Cum ipod nano are o baterie cred, mai mica decit a unui iphone 6, incarcarea va duce la incalzirea excesiva a bateriei ipodului, cu pericol de explozie.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Scrie pe situl Apple ca încărcătorul de iPad poate fi folosit si la iPhone si ipod. Cum încărcătorul de iPhone e mai mic ca ăla de iPad am presupus ca mere si la IPod. Acum sper sa nu explodeze ca o butelie de samsung in timp ce dorm😀

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Orice merge la orice. Cu cât se încarcă mai repede o baterie cu litiu, cu atât se încălzește mai tare. Cu cât are amperajul mai mare, un încărcător va putea încărca o baterie mai repede.
Dacă ai teamă - leagă-l la un port USB normal care îi poate da maxim 0.5A - va dura mult să se încarce, dar nu se va încinge.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP