MAcbook Pro Retina Late 2013 - macOS Sierra - Sacadeaza mission control
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.09.09

Cand am deschise mai multe aplicatii:

Skype, Slack, WebStorm (o aplicatie pt coding), Chrome cu vreo 20 tab-uri, si folosesc mission control.
Mi se pare ca merge putin intepat.

Nu are placa video dedicata. Dar mi se pare inacceptabil pt un i7 2.3 (4850HQ), 16GB RAM, sa simta macar putin acest workload.
Ruland activity monitor tin sa mentionez ca nu exista CPU spikes, deci nu pot sa inteleg.

Tin sa mentionez ca “sacadarile” apar mai des cand folosesc un monitor extern. (Ma tem sa nu fie de la iris pro graphics)

Am trecut recent de la un lenovo i7 4700mq 16gb ssd samsung, care nu avea ce sa-i arunc si sa nu duca, mai ales ca lucram si pe masini virtuale
nici nu simtea, era imposibil sa-l fac sa se blocheze, fiindca totul mergea instant. Am vrut sa fac upgrade pentru un ecran mai calitativ, baterie mai buna,
si ma asteptam si la performante mai bune…

Ma streseaza putin ca o masinarie asa puternica “gafaie”, nu are voie. Citind pe net, am vazut ca si altii au mai avut probleme de genu cu macOS Sierra.
Oare sa fac un downgrade pe El Capitan ?

Orice sfat e bine-venit!

Semnătură 

“The greatest thoughts are conceived while walking”  Nietzsche

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 21.07.08
Theo - 04 Februarie 2017 03:14 PM

Cand am deschise mai multe aplicatii:

Skype, Slack, WebStorm (o aplicatie pt coding), Chrome cu vreo 20 tab-uri, si folosesc mission control.
Mi se pare ca merge putin intepat.

Nu are placa video dedicata. Dar mi se pare inacceptabil pt un i7 2.3 (4850HQ), 16GB RAM, sa simta macar putin acest workload.
Ruland activity monitor tin sa mentionez ca nu exista CPU spikes, deci nu pot sa inteleg.

Tin sa mentionez ca “sacadarile” apar mai des cand folosesc un monitor extern. (Ma tem sa nu fie de la iris pro graphics)

Am trecut recent de la un lenovo i7 4700mq 16gb ssd samsung, care nu avea ce sa-i arunc si sa nu duca, mai ales ca lucram si pe masini virtuale
nici nu simtea, era imposibil sa-l fac sa se blocheze, fiindca totul mergea instant. Am vrut sa fac upgrade pentru un ecran mai calitativ, baterie mai buna,
si ma asteptam si la performante mai bune…

Ma streseaza putin ca o masinarie asa puternica “gafaie”, nu are voie. Citind pe net, am vazut ca si altii au mai avut probleme de genu cu macOS Sierra.
Oare sa fac un downgrade pe El Capitan ?

Orice sfat e bine-venit!

Salut, nu esti singurul.
Am un macbook pro 13 din 2015 cu el capitan (are i5 la 2,9 si Iris Graphics 6100 1536 MB). Il folosesc cu un monitor extern si imi face cum descrii tu, sacadeaza animatia cand intru sau ies din mission control….

Semnătură 

Early 2015 Retina MacBook Pro 2.9GHz 13”
June 2012 MacBook Pro 2.6GHz 15” vândut

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

La fel si la mine, cand lucrez in special ca am mai multe app-uri deschise :
Slack, Sublime, CyberDuck, Mail, Safari (1 window / ~ 3 tabs), Chrome (2 windows / ~ 14 tabs), iTunes +- inca 2 app-uri (notes / calendar / de genu)

...lag fest

15” Late 2013 maxed out (i7 / 16GB / GT 750m 2GB / 1TB PCIe)

smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.09.09

Ok, deci am eliminat iris pro graphics si macos sierra. E bine m-am mai linistit.

Am observat ca daca dau “reduce transparency” in accessibility se misca mega fluent, dar isi pierde mult din aspect.

Semnătură 

“The greatest thoughts are conceived while walking”  Nietzsche

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Salut, ai facut update la Chrome 56? S-ar putea sa te ajute.

Legat de sierra, inca nu am facut update, sunt pe el cap si pe un retina din 2013 cu o configuratie mai slaba fata de a ta, lucrul cu un monitor extern fullHd este fluid si fara sacadari.
Singurele probleme apar atunci cand am activat modul “reduce transparency”.

Incearca o mentenanta cu Onyx, eu o fac lunar si nu am probleme.

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.