cum ma leg la rds
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 24.03.07

nu reusesc sa ma leg la rds cu modemul de cablu. Acum sint pe 3g-ul de la connex. PC imi merge pe cablu, dar mac-ul nu vrea.
cum/ce sa fac? multumesc.
p.s. sint incepator.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu stiu cum e treaba cu legatul dar cred ca stiu cum te poti sa te conectezi la net avand o conexiune cable link de la redese.
avand conectat pc, deschide o consola command prompt, scrie comanda “ipconfig /release” (desigur, fara ghilimele) da enter. dupa ce ruleaza, scoate cablul din placa de retea, scoate modemul din priza, dupa cateva secunde baga-l la loc si cand ai ton la tf, baga cablul in mac. daca n-ai si telefon ca sa-ti dai seama cand s-a sincronizat modemul (prin prezenta tonului iti dai seama ca modemul s-a sincronizat) asteapta cca 2min.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ERATA: “dar stiu cum poti”  ... fara acel “te” in plus

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

‹‹ Schimbare Comment      airport express si vpn ››