Experienta naspa service apple
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Cum nici in Irlanda nu suntem mai norocosi sa avem apple store am mers cu ipad mini 2 la service autorizat gasit pe site apple, dupa ce am reusit sa ii sparg display digitizer. La service mi se spune, nu se repara defectul dvs va putem ajuta luand ipad-ul “ireparabil” platiti 250€ si primiti altul “nou” cu aceleasi specificatii. Pretul unui ipad mini nou este 309€ iar pretul unuia refurbished pe site apple este 250€, ce coincidenta smile. Anyway mi se pare de cacao, am mers la in service cunoscut ca serios unde am lasat ipad pentru inlocuit display cu 95€.
Ce mi se pare aiurea este ca apple nu vrea sa lase alti terti sa repare iar el nu repara, wtf?

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Este politica Apple și pace. Un service autorizat nu are voie să facă altceva decât ce spune Apple, altfel pierde autorizarea. Nu că n-ar ști și alte metode, dar nu riscă.

În Shenzen în talcioc îți fac băieții la tarabă inclusiv laminarea sticlă/lcd/digitizer, asta apropos de ce este posibil. Și iese bine.
Dar Apple consideră că nu poate controla calitatea unei reparații decât dacă este făcută în fabrică.
Și din punctul lor de vedere cam au dreptate, nu pot să pună marca Apple pe ceva ce nu au control.

Este diferența între ce este posibil la un preț accesibil și ce consideră Apple că poate să garanteze.
Sunt două universuri paralele.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Anyway suma ceruta este ridicola, 100% din pretul produsului nou, nu face sens imi iei ipadul si 250€ si imi dai unul refurbished de 16 GB iar unul nou cu 32 GB este 305.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K