iCloud settings se dechide la startup
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Salut, dupa cum scrie si in titlu, de fiecare data cand deschid laptop-ul se deschide si fereastra de iCloud settings. Sunt pe windows 8.1 si face asa de la ultimul update, insa am vazut ca problema este mai veche pentru unii useri.

Inainte se deschidea in background si isi faceam treaba, acum de fiecare data se deschide fereastra aia de setari, e enervant. Aveti idee de ce face asa, sau cum pot dezactiva chestia asta fara sa dezactivez complet deschiderea la startup?

Multumesc!

De asemenea, ce naiba se intampla cu forumul asta? de fiecare data cand vreau sa postez ceva nu merge din prima…dau submit si se goleste tot ce am scris, pierzand textul. Trebuie mereu sa dau copy-paste la ce am scris (asta ca sa nu mai scriu inca o data, cum am facut acum) si din a 2-a, a-3a incercare merge….

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Uita-te daca nu ai ceva setari anapoda la Java.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

cand zici de java banuiesc ca te referi la problema cu postatul pe forum. Nu cred ca e de la java pentru ca asa imi face indiferent de unde postez, fie ca postez de pe windows fie de pe ipad.

Am rezolvat si problema cu fereastra de icloud settings. Mi-am dat seama ca problema a aparut dupa ce am activat 2 step verification si am zis sa incerc sa ma reloghez. A functionat, dupa relogare nu se mai deshide la startup.

Bafta!

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar