Apple watch pe post de fitness partner, ajuta sa slabesti, sa fii in forma, merita !?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Sa va zic ceva fun.
Am renuntat sa mai folosesc any smart watch, folsesc in schim iPhone cu Strava cand merg cu bicicleta si Health to count the steps ambele imreuna cu MyFitnessPal. Dintre toate MyFitnessPal este ceea mai importanta, te ajuta sa intelegi ce mamanci, cat trebuie sa mananci, etc. Rezultatul am slabit in 3 luni 9 KG, de la 93 la 84 si continua. Nu am facut o cura si pur si simplu invat sa mananc, sa imi schimb dieta for ever.
Cu banii luati de pe smartwatch mi-am luat in Citizen (https://www.amazon.co.uk/d/ifq/Citizen-Drive-Watch-Analogue-Display-Leather-CA0253-07E/B0144JZMNW) care pe langa ca e frumusel nu are nevoie de incarcat sau schimbat bateria, free energy for ever smile, foloseste lumina naturala sau artificiala pentru incarcat acumulatorul built in wink.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Singurul ajutor poate veni de la tine! Restul iti cuantifica rezultatele!
Ceasul nu o sa faca miscare in locul tau, ceasul nu o sa te faca sa eviti Coca cola.

Dar, da, pentru monitorizarea rezultattelor e OK!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Eu in momentul asta invat sa inot. N-am ceas sa-mi trackuiesc progresul, sunt f fericit, nu ma tenteaza asa ceva. In schimb trackuiesc cati km merg cu bicla ca sa ma laud la sf anului sau la ture mai lungi. In afara de lauda trackuitul mai e util cand te pregatesti pt ceva si performantele conteaza sau vrei tu din ambitie sa obtii un anumit timp.

Semnătură 

Mcintoshing…