“According to a report from Macotakara (link partially in Japanese), Apple will launch a quartet of iPad Pro machines, in four sizes: 12.9, 10.5, 9.7 and 7.9 inches.”
Nasol. Se pare ca nu va mai exista o continuare a air line si mini si vor fi toate Pro. Pro inseamna pentru mine doar mai scumpe. Am lucrat si eu cu iPad si tastatura si clar nu este workstation. Scrii doar mai rapid mailuri. Faptul ca Air nu primeste A10x si de fapt vom avea doar Pro line actualizata inseamna doar device-uri mai scumpe ceea ce personal ma nemultumeste. Nu e nici in secret ca ipad business se pravaleste in fiecare semestru la apple iar raspunsul lor pare gresit, va dam unele si mai scumpe care nu sunt pe gustul marii mase de consumatori, nu stiu cati il folesesc pe post de workstation si cati se joaca cu pen, plus ca ambele keyboard si pen vin cu extra pret ce nu e mic de loc!
Ca si paranteza nu am vazut ceva statistici dar la pret similar ipad pro 9,7 plus keyboard si pen are pret mami mare decat surface pro4 care este workstation, are dock, two monitors, etc.
Om trai si om vedea.