Verizon cumpara Yahoo!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Verizon cumpara Yahoo!

Si daca mai aveti email la Yahoo, dupa cum ii stiu eu pe Verizon de aicea, v-as sfatui sa:

1) Faceti un cont de mail REPEDE in alta parte si sa anuntati lumea de schimbarea de adresa;
2) Sa va stergeti REPEDE toate mail-urile & fisierele de pe serverele Yahoo - inainte sa se semneze vanzarea.

Aproape sigur o sa faca una din:
- Stearga toate conturile non-US;
- Ceara bani pentru folosirea in continuare. Gen 500 de email-uri incluse pe luna (trimise+primite), ce e peste - 1 USD per 10 email-uri. Cu direct debit sa traga automat banii de pe card. Cine nu este de acord, i s-a blocheaza contul (dar datele voastre raman acolo);
- Sa puna una anunt pe pagina principala ca incepand cu luna X este cu plata si prin continuarea folosirii (adica primirii de emai-uri pe adresa de yahoo) esti de acord sa platesti. Apoi te trezesti cu factura cu penalitati de neplata. (si cum FICO si Equifax sunt acum si in Romania - o sa descoperiti ca nu mai puteti face credite sau va cresc ratele la banca la creditele existente)

Si precis o sa faca precum Facebook - in care utilizatorii pierd deptul de copyright pe toate datele (text / imagini / audio / video ) stocate pe sau care tranziteaza serverele lor.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Salut…ai idee cand va intra efectiv in vigoare tranzactia? Am doua conturi pe yahoo si ma cam termina sa le schimb. Nu pt corespondenta, ci, mai ales pt ca de email-urile alea depind inregistrarile pe alte site-uri…etc…Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

http://www.reuters.com/article/us-yahoo-m-a-verizon-idUSKBN1601EK

The companies said on Tuesday they expect the deal to close in the second quarter.

Q2 = 1 April – 30 June

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.07.10

psergiu, m-ai facut sa-mi mut toate conturile de pe *.yahoo.com pe *.icloud.com
sa speram ca n-am muncit degeaba. plus ca am propovaduit pe si pe la colegi sa-si mute si ei conturile.  smile

Semnătură 

*Mac Mini (Late 2012), 2.5GHz Intel Core i5, 4Gb DDR3, 120Gb SSD
*iPhone SE Space Gray, 16GB; Apple Watch Sport 38mm Space Gray;
*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;
*Canon 550D, Fujifilm S6500FD

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

La asta lucrez si eu de dimineata… Chiar daca am vrut de mai demult sa fac asta…acum am primit impulsul necesar.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.07.10

Se pot descarca meilurile de pe serverele yahoo daca nu platesti in prezent?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Da se poate sa le descarci: In clientul de mail de pe calculator, te duci la setari si in loc de IMAP selectezi POP3. Dar ATENTIE, daca selectezi POP3 ti se vor descarca toate mailurile pe calculator si se vor sterge de pe server.

Semnătură 

*2 x PS3 Slim 120Gb, XBOX 360 Slim 640Gb, XBOX Classic 250Gb, Wii, Wii U, NDS Lite, NES, Raspberry Pi, PSP;

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Nu mai fiti atat de prapastiosi. NU o sa se intample nimic de genul smile
Uite ce se discuta:

“The key thing for Verizon is that it gets to control Yahoo’s beleaguered (but still massive) core properties, which include Tumblr, Flickr and a whole lot of news and fantasy sports sites. Verizon expects to sell advertising to the millions of people who visit those sites every month — and to gather up all the behavioral data they generate. “They want Yahoo users so they can market to them,” said Jeff Kagan, an independent technology analyst. Verizon wants a slice of that revenue. And with many on Wall Street and in Washington expecting the Trump administration to roll back its privacy rules for Internet providers — which prohibit some forms of data sharing — Verizon could soon find more ways to make money off Yahoo users. This isn’t just good news for Verizon. It also benefits Yahoo by making its future look more promising. “We continue to be very excited to join forces with Verizon and AOL,” Yahoo chief executive Marissa Mayer said in a statement Tuesday. Mayer said that she still expects the deal to close in the second quarter.”

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Eh, dar nu scrie nimic despre conturile utilizatorilor non-US… Nu stiu daca o sa considere ei ca se merita sa pastreze si utilizatorii europeni…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Hai sa nu mai deschid al topic: aveti idee, pot sa-mi pun la ID-ul de iCloud mailul de iCloud? Acum am la ID, binenteles, mailul de Yahoo.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Nup. Am incercat eu toata dimineata ca sa citesc dupa vreo doua ore ca nu se poate…a trebuit sa imi fac cont pe gmail..

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Nici eu nu cred scenariul prezentat de psergiu, probabil va fi ceva mult mai transparent, intradevar vor sa puna gheara pe traficul si datele yahoo, atat cat a mai ramas din fostul colos.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K