Problema iesire din iCloud
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bacau/Iasi
Macuser din: 05.02.13

Salut. Astazi mi-am schimbat ID-ul Apple. Toate bune si frumoase. Doar ca, din cele 3 device-uri, pe unul am uitat sa il deconectez de la vechiul cont iCloud, iar acum intampin mari probleme pt ca pur si simplu nu am cum sa il conectez la noul ID (imi apare ca si conectat pe vechiul ID, iar pt a iesi imi cere parola pe care chiar daca o tastez normal ca nu merge, vechiul ID nemaiexistand). Vreo idee?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
c_A_b - 22 Februarie 2017 12:34 PM

Salut. Astazi mi-am schimbat ID-ul Apple. Toate bune si frumoase. Doar ca, din cele 3 device-uri, pe unul am uitat sa il deconectez de la vechiul cont iCloud, iar acum intampin mari probleme pt ca pur si simplu nu am cum sa il conectez la noul ID (imi apare ca si conectat pe vechiul ID, iar pt a iesi imi cere parola pe care chiar daca o tastez normal ca nu merge, vechiul ID nemaiexistand). Vreo idee?

Vezi aici, sectiunea “Part 4: How to remove iCloud account without password on iPhone”.
Spor!

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Salut. Multumesc de link. In cazul meu este vorba despre un iMac. Am incercat, dar nu reusesc sa il pacalesc…dupa ce introduc parola contului da eroare.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Faci alt user pe iMac, îl conectezi la noul ID, muți restul de fișiere locale. Ar trebui să ia din iCloud Keychain ce parole ai salvate acolo. Când totul e ok pe noul cont îl ștergi pe cel vechi.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Salut. Cum ar fi mai bine sa mut fisierele locale ca sa nu am parte de vreo surpriza? Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Te referi sa le copiez, pur si simplu, din folderul de resedinta al vechiului user in folderul noului user?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mă refeream la fișiere normale de pe Desktop, Documents, Downloads. Da, să le muți, odată ce ai făcut noul cont și constați că e rezolvată problema cu iCloud.
Ce reprezintă conturi de mail se redescarcă de pe servere, presupunând că n-ai conturi pop3, acolo trebuie mutate arhivele locale.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Ok, acum m-am dumirit. Ai idee cu aplicatiile cum o sa fie?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Păi aplicațiile din Mac AppStore se păstrează, pentru că e același cont icloud, ai schimbat doar mailul asociat id-ului.
Iar aplicațiile din alte surse sunt instalate system-wide. Ai suita Adobe pe bază de subscripție ? Te loghezi cu id-ul Adobe. Ș.a.m.d.

Dar serios, de ce nu începi prin a adăuga noul user, primul pas fiind să vezi că ai rezolvat cu iCloud ?
Apoi vezi și cum e cu aplicațiile, înainte să muți fișierele, ăsta e ultimul pas.

Semnătură 

Power Mac G5 Leopard

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Am adăugat deja un nou user. Acum mut.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Am rezolvat. Multumesc #Maclean pt idee!

‹‹ 10.12.2      Achizitie Macbook second hand ››