Resetare Ipad cu cydia
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.11.11

Buna ziua, am un ipad 2 pe care acum ceva ani buni am instalat cydia. As vrea sa il vand insa am pe el conturi ale emailurilor mele si familiei. Il vand unui prieten insa nu vreau ca acesta sa aiba acces in niciun fel la datele personale printr-o setare anume. Va rog sa imi spuneti care ar fi pasii pentru a inlatura aceste date definitiv, fara a inlatura si cydia cu tot tachamul. Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pai stergi conturile de email din settings. Log off iCloud, twitter, facebook, iMessage, face time.
Si daca folosesti alte aplicatii de mail (e.g. airmail) stergi aplicatia de tot. Probabil cel mai bine e sa stergi toate aplicatiile care se pot sterge, si apoi log off din app store, ca sa le poata instala el de pe contul lui (asa poate sa le upgradeze apoi).

Pentru aplicatiile Apple, sign off la tot.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Și după ce faci cele de mai sus, de curiozitate, instalează OpenSSH din Cydia și copiază cu scp tot ce rămâne în iPad, să vezi cam la ce ar mai putea avea acces un suflet curios.
După asta, tot din ssh șterge toate cache-urile și sqlite-urile cu înregistrări marcate ca șterse ce n-ar trebui să mai rămână în filesystem-ul iPad-ului.

Alocă așa, vreo săptămână, e o activitate interesantă.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Oricine poate intra intr-un iOS device care are openSSH, userul si parola fiind cam…publice [alpine / root].
Daca experimentezi, schimba parola pentru access la SSH, asap.
Dar meh.. eu zic sa-i dai un Restore daca amicul tau nu are nevoie de jb.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.11.11

Multumesc pentru raspunsuri insa daca as da restore, nu ar mai avea jb, s-ar putea pune din nou jb-ul daca amicul doreste? Eu nu prea ma pricep la ssh etc si as vrea sa fie mai simplu si rapid. Nu m-ar deranja daca i-ar pune jb ulterior, totul e sa se poata face asta.