Alternativa la InCD
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Pe masina Windows am InCD facut de baietii care fac si Nero, este o aplicatie care ruleaza in tray ca serviciu si transforma orice CD-RW sau DVD+-RW intr-o asa-zisa “discheta”. Practic se pot scrie/sterge/edita fisiere, directoare etc ca si cand ar fi un stick USB, sau hard disk, sau floppy disk. Exista o asa aplicatie pentru OS X?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member

Oh, ca sa adaug si un detaliu tehnic, e vorba de UDF [universal disc format] packet writing.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu, nu e.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Aoleo, cate belele am avut eu cu InCD…! Si mai era unul, nu mai tin minte cum ii spune.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

InCD avea obiceiul sa scrie si sa stearga direct pe discuri. Bun, numai ca nu erau de vazut pe cele mai multe platforme! Te apucau dracii!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
altero - 26 Martie 2007 05:53 AM

Aoleo, cate belele am avut eu cu InCD…! Si mai era unul, nu mai tin minte cum ii spune.

DirectCD, care am gasit versiune pentru Mac dar e din 2001, conceput pentru Classic. Thanks but no thanks.
Multi barfesc, scuipa si injura conceptul. Mie de unul imi pare rau ca a cam disparut.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

UDF e handy doar dacă-l foloseși in-house, sau pe sisteme compatbile (...)
Că nu mai deschizi aplicația de ars, nu mai dai erase, te scutește de efort.

în altă ordine, am făcut niște cd-uri cu mp3-uri pentru colegi și pentru că denumirile pieselor erau prea lungi am decis să foloesesc UDF.
greșeală: pe mp3-urile auto nu merg deloc aceste discuri. iar pe un os9 nu voia să-mi copieze de pe dvd. plus că icoana era altfel decât la celelalte discuri (știa bătrânul că e UDF…)
dar probabil că nu e o regulă asta cu copiatul.