Regim cadou valoros la vamă, în aeroprt
  [ Ignoră ]
Avatar
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Bună,

Plec într-o călătorie în Israel. Intenționez să ofer un stilou Poenari, ca și cadou, persoanei din Israel. Cum nu am mai părăsit țara cu avionul, nu știu unde să pun cadoul? La bagajul de cală (unde am aflat tot felul de grozăvii despre cum mânuiesc bagajele) sau la bagajul de mână? Fiind pe avion să nu am probleme la vamă cu el, că ar fi obiect ascuțit sau mai știu ce grozăvii inventează vameșii. Să am, la mine, și o copie după factură?

Apreciez orice informație utilă. Vă mulțumesc pentru timpul vostru și pentru eventualele răspunsuri.

Cu stimă,
Sebastian

 Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Avatar
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Un stilou e totusi un stilou si fi sigur ca nu vei avea probleme cu el daca il vei lua la bagajul de mana.Restrictii sunt la obiectele taioase, ascutite , lichide ( in limita a 100ml/ flacon) si binenteles arme de orice fel 😜.Acei politisti de la politia de frontiera au suficienta experienta si au vazut nenumarate ciudatenii incat sa faca diferenta .
Eu calatoresc extrem de mult cu avionul si nu am intalnit niciodata si niciunde astfel de restrictii.
Nici la bagajele de cala nu se mai intampla grozaviile din anii trecuti cand la Otopeni efectiv personajele sinistre din acele perioade vandalizau bagajele oamenilor.Sau mai schimbat multe , in bine.
Poti alege linistit orice varianta.
Drum bun si sedere placuta in tara sfanta 👍

 Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 2 ]
Avatar
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.03.07

Nu cred ca o sa ai probleme cu stiloul. Am calatorit chiar recent cu tot felul de penite (mai multe), calimara (are mai putin de 100ml), ba chiar si un compas (am intrebat vamesul inainte sa il scaneze daca e problema si mi-a spus ca nu e nicio problema). Eu zic sa il iei in bagajul de mana - e mai sigur asa.

 Semnătură 

•touch•

Profil
 
   
 
 
‹‹ Avem audiofili pe forum?      Atestate ››