problema la net
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

salut,
cred ca win xp [ cu licenta ...si cu bootcamp] al meu vrea reinstalare ... dupa ce a mers cam 6 luni fara probleme , de astazi nu mai ma lasa pe net - am crezut ca e de la mozilla sau de la firewall sau router - se pare ca nu .
ce se intampla - cand bootez in win - merge netul cam 5 min - [ foarte greu ...] apoi gata - nu mai vrea nici un browser [ am incercat mozilla, netscape, explorer ]si nici googlearth sau alte aplicatii care merg pe net .
asa ca ma dau pe net cu osx [ oricum e mai placut ...] -dar -  problema e ca lucrez cu aplicatii 3d si 2d mai mult in win si imi e greu sa restartez doar ca sa trimit un mail !
eu banuiesc ca de vina e un update facut de xp legat de securitate [ am facut greseala sa il las pe automat ]
as vrea sa evit reinstalarea win, asa ca astept sugestii !

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

s-a rezolvat de la sine [ dupa ceva update-uri - la win si la osX ] n-am inteles nimic, dar bine ca merge din nou ...

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
g_eu - 09 Aprilie 2007 09:14 PM

s-a rezolvat de la sine [ dupa ceva update-uri - la win si la osX ] n-am inteles nimic, dar bine ca merge din nou ...

Sărbătoarea Pascală te-a luminat.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…