Si eu am sarit peste 7. Telefon care sare de mie nu prea imi mai face cu ochiul, daca noile telefoane, 7s si anniversary nu impresioneaza cred ca o sa iau in 7 refurb de pe apple.com la 500$. Macar nu arunc cu banii pe geam. Vad ca S8 se invarte acum pe la 500 nou pe amazon, daca apple nu face ceva smecher as incerca unul. Macar la Samsung scad preturile dupa lansare, nu stiu daca asta e in semn doar bun dar macar dupa lnsare devin usor usor mai accesibile.
Daca e ca in unele zvonuri 8 ar fi primul tel care ma tenteaza f tare dupa ce am stat cu designul de 5s de la inceputuri, dar ma astept la un pret mai exagerat ca 7, cum a fost si cu mbp2016, si nu sunt dispus sa arunc banii si pe asta. Pana una alta e si cam singurul apple event pe care-l astept cu interes in ultimii ani in afara de wwdc.
Dap, din ce in ce mai precise zvonurile.
Umbla vorba in sat ca vom avea o evolutie a lui 7, 7S si iphone anniversary. In timpul asta ma uit la 6-le meu de 64GB si ma gandesc ce motiv realist sa am de upgrade, nu se misca greu, are sufient spatiu de stocare, etc. Singurul lucru care at fi de luat in calcul at fi pretul de revenzare.
PS la 1000€ este de vanzarea casa in paragina si 3000 de metri curte a vecinului bunicilor, undeva intr-un sat pierdut de lume prin buzau. Dar are 1000m de vie, ciresi, etc.
Umbla vorba in sat ca vom avea o evolutie a lui 7, 7S si iphone anniversary. In timpul asta ma uit la 6-le meu de 64GB si ma gandesc ce motiv realist sa am de upgrade, nu se misca greu, are sufient spatiu de stocare, etc. Singurul lucru care at fi de luat in calcul at fi pretul de revenzare.
PS la 1000€ este de vanzarea casa in paragina si 3000 de metri curte a vecinului bunicilor, undeva intr-un sat pierdut de lume prin buzau. Dar are 1000m de vie, ciresi, etc.
Tu nu pui la socoteala costurile intretinerii acelui teren sau livezii, si eventual imbunatatirile.
Tu nu pui la socoteala costurile intretinerii acelui teren sau livezii, si eventual imbunatatirile.
Tu nu pui la socoteala costruile accesoriilor acelui telefon si a abonamentelor lunare necesare utilizarii (GSM+Date, iCloud ...)
As dori sa vad in iPhone mic in 7 min nu in SE. Oricum diseara proabil o sa vedem ceva show, sediu nou, zece ani de la iPhone, etc. dar nu stiu daca o sa sar sa dau cu cardul imediat, telefon de peste 1000€ este against my religion .
Dar credema peste 5-6 ani terenul ala tot reprezinta ceva, telefonul de azi peste 5-6 ani este redus la valoarea materialelor recuperate la reciclare.
Shoping-ul e de dimineata in maintenance. Vroiam sa compar cat costau in 6s si watch2 refurb inainte de lansare si dupa. Prea tarziu, la fel si pretul lui 7.
De urmarit: https://www.apple.com/apple-events/september-2017/