Salutare. Sunt nou pe acest forum si as dori putin ajutor daca se poate. M-am decis sa achizitionez un Macbook pro si as avea 2 variante:
Prima: am un prieten care e in state si trebuie sa vina in curand in tara, am vorbit cu el si mi-a spus ca ma ajuta sa-mi achizitionez un macbook pro nou si anume cel din 2017 non touch bar de 256gb pret 1500 dolari(6000 lei)
A doua varianta : am gasit pe OLX un vanzator care are acest produs MacBook Pro 13” 2017 Retina Touch Bar, 3.1GHz, 8GB, 256GB NOU(sigilat) pret 6500 lei; mentionez ca vanzatorul are o gama larga de produse apple puse in vanzare dar totusi sunt putin reticent.
Sincer ma atrage mult a 2a varianta avand in vedere pretul destul de redus pt acest produs; am vorbit cu persoana in cauza, i-am cerut serialul, a spus ca nu poate sa mi-l dea cum ca as putea eu sa ii activez macul sau garantia ceva de genu, in schimb mi a trimis 2 screenshoturi sa vad ca produsul nu a fost niciodata activat. Part no mi l-a pus la dispozitie, adica se vedea in poza, dupa ce am efectuat cateva verificari am vazut ca macul provine din Suedia.
Ce sa aleg? Voi ce ati alege?:)) ce parere aveti de macul de pe OLX? atasez acum si cele 2 poze trimise de vanzator.