Ce sa aleg?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.09.17

Salutare. Sunt nou pe acest forum si as dori putin ajutor daca se poate. M-am decis sa achizitionez un Macbook pro si as avea 2 variante:
Prima: am un prieten care e in state si trebuie sa vina in curand in tara, am vorbit cu el si mi-a spus ca ma ajuta sa-mi achizitionez un macbook pro nou si anume cel din 2017 non touch bar de 256gb pret 1500 dolari(6000 lei)
A doua varianta : am gasit pe OLX un vanzator care are acest produs MacBook Pro 13” 2017 Retina Touch Bar, 3.1GHz, 8GB, 256GB NOU(sigilat) pret 6500 lei; mentionez ca vanzatorul are o gama larga de produse apple puse in vanzare dar totusi sunt putin reticent.
Sincer ma atrage mult a 2a varianta avand in vedere pretul destul de redus pt acest produs; am vorbit cu persoana in cauza, i-am cerut serialul, a spus ca nu poate sa mi-l dea cum ca as putea eu sa ii activez macul sau garantia ceva de genu, in schimb mi a trimis 2 screenshoturi sa vad ca produsul nu a fost niciodata activat. Part no mi l-a pus la dispozitie, adica se vedea in poza, dupa ce am efectuat cateva verificari am vazut ca macul provine din Suedia.
Ce sa aleg? Voi ce ati alege?:)) ce parere aveti de macul de pe OLX? atasez acum si cele 2 poze trimise de vanzator.

Imagini atașate
image_0.jpgimage_1.jpg
Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.01.11

Salut.
Iti recomand sa mai strangi ceva bani si sa cumperi caculator nou de la un reseller Apple (iStyle, Noumax) care sa iti ofere si garantie. Eu sunt acum la al patrulea Macbook Pro si cu fiecare am avut probleme pana acum, majoritatea rezolvandu-se in garantie prin inlocuire componenta. Am avut probleme cu
- Incarcator
- Balamale ecran, ecran nefunctional
- Mainboard, nu pornea
- Mainboard, boxele nu mai functionau
- Ecran, dezlipire folie protectie
- Ecran, pete albe (mura)

Robert

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.05.14

De ce nu il iei pe ala din USA ??? Garantie are 1 an de zile , oricum !

Profil