Creative Live Platinum USB
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Salutare.
Am un prieten care are o asemenea placa de sunet externa. Sunt curios daca merge instalata pe Mac fara drivere. Am nevoie de intrare audio pentru chitara electrica si placa asta ar fi singura solutie. Tipul are un restaurant si o foloseste acolo. Rezulta ca nu am cum sa o iau de acolo sa o probez, si nici cu mac-ul nu pot sa ma duc :D

Are cineva idee cum se comporta o astfel de placa ? Banuiesc ca la capitolul latenta sta binisor.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu e singura solutie. Mai exista iMic de la Griffin, care se conecteaza tot pe USB si are intrari de microfon si line-in, la care poti cupla o chitara. Eu l-am cumparat direct din SUA, dar aveau intr-un timp si la dealerii din Romania.

http://www.griffintechnology.com/products/imic2/index.php

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

aha. cred ca as iesi mult mai ieftin asa, si ar fi o solutie mai eleganta :D

Dar vad ca nu exista pe nici un site al dealerilor.
Am dat un mail la Mac Gallery ca sa intreb daca il au, sau cat m-ar costa ca sa il aduca cu comanda.
Cred ca or sa ia si pielea de pe mine.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

pe mine ma interesa intr-o vreme sa am o iesire pt 5.1 si gasisem asta la best

http://www.bestcomputers.ro/cod/500004941/detaliu_produs/Placa+de+sunet+M-Audio+M-Audio+Sonica-Theater+BESTCOMPUTERS/Placa-de-sunet-M-Audio-Sonica-Theater.htm

dar mi-a trecut intre timp, oricum pretul este ridicat

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

dude… mie imi trebuie intrare nu iesire. ceea ce mi-a aratat Tudor, asta e ce imi trebuie.

Semnătură 

‹‹ Karaoke e cu noi ...      iPhoto ››