se da Mac OSX 10.4.9, powerbook g4 si faimosul modem z020.
Pe 10.3.9 reusisem sa il fac sa mearga, adica sa vada portul modemului.
Pe 10.4.9 se pare ca nu mai este acelasi lucru, am incercat absolut toate modalitatile, am instalat drivere de usb, am creat directoarele unde spuneau cei de la zapp in documentatie…fara nici un rezultat.
Are cineva aceeasi configuratie si a reusit sa-l faca sa mearga ?
Sunt disperat, trebuie sa plec din oras si nu am internet decat prin zapp acolo unde ma duc.
si eu am un Powerbook 17” (system: 10.4.9), si am incercat de toate dar tot nu reusesc sa mearga/recunoaste la ZAPP Z020.
VA ROG… AJUTATI-MA!!
Daca cineva mi-ar putea trimite documentul: AppleVerizonSupport.kext si/sau AppleWWANVerizon.kext modificat ar fi super… asa il bag direct unde trebuie…
Nu este bun Z020.dmg.zip ala. Ce facem?? Imi da si mie cineva pe mail scriptu ala nenorocit? . Am incercat sa inlocuiesc de mana dar nu am gasit valorile exacte. Merci
Exact, scriptul trebuie doar copiat in folderul hdd-Library-ModemScripts, NU RULAT!!!
Dupa accea te duci la SysPrefs - Network, trebuie sa apara noul modem si cand il configurezi setezi la Advanced sa foloseasca modemul Zapp!
Eu zic că ar trebui o rubricuță ZAPP pe MAC OS X la wiki. Poate punem cap la cap toate tipurile de Zapp și cum se conectește ele…