airport în ubuntu ppc
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Cum setați airport în Ubuntu ppc? Eu nu reușesc. A reușit cineva, dacă da, cum? Ubuntu sau Kubuntu, nu contează, una dintre distribuții.
Rulează cineva Ubuntu intel pe un mactel?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.11.06

apropo smile

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Chiar ma intereseaza si pe mine cum pot face conexiunea pentru airport din ubuntu.Inca nu l-am instalat dar ma gandesc sa scap de win,instalat de o saptamana ieri am avut primul restart fortat smile yepeee.Daca stie cineva poate ne spune si noua cum facem.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Man… mie imi vede wireless-ul insa nu m-am conectat la nici o retea…
Sunt pe iMac Core Duo.

Imi apare la wireless placa de retea cu o bifa “Enable roaming mode”.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Stiu,am incercat sa ma conectez cu roamingul activat si nu a mers,am incercat si cu adresa de ip si nici asa nu a mers.Pur si simplu nu se conecteaza.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
DoT - 28 Iunie 2007 05:59 PM

Stiu,am incercat sa ma conectez cu roamingul activat si nu a mers,am incercat si cu adresa de ip si nici asa nu a mers.Pur si simplu nu se conecteaza.

Mi-e teamă că e greu, am citit că e o temă pe forum-ul Ubuntu/Kubuntu dar nu am timp acum, l-am dezinstalat, de altfel.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…