Probleme Iphone 6 IOS 11
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.02.13

Salut,

De 2 zile am următoarea problemă cu telefonul. Am dat un update la toate app-urile, după care am încercat să fac și un update la IOS 11. Neavând suficient spațiu în telefon, am început să primesc mesaje de la anumite app-uri că nu-mi pot face update-ul. Telefonul a încetinit vizibil, mergând din ce în ce mai greu. Până la urmă am șters mai multe app-uri, încercând să-mi “recâștig” telefonul. Problema mea este că indiferent că am șters app-urile, tot se pare că nu am suficient spațiu. În același timp, cel mai mare “consumator” al meu de spațiu, fotografiile și videourile au dispărut din Photos. Practic îmi arată că nu mai am nicio poză. Doar că în Management storage îmi arată ca și cum încă le am.
Ideea este că mă învârt într-un cerc vicios. Telefonul îmi merge JALNIC, abia mai pot să dau un telefon cu el, update-ul la telefon nu-l pot face că nu am spațiu, iar spațiu nu pot crea atțta timp cât nu-mi văd pozele sau videourile pentru a mai putea șterge din ele.

Are cineva vreo idee cum aș putea ieși din situația asta neplăcută?

Mulțumesc anticipat!

Profil
 
  [ Ignoră ]   [ # 1 ]
Avatar
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

Eu zic sa incerci intai de toate sa faci un backup la telefon in iTunes, probabil in iCloud nu ai spatiu suficient, apoi sa dai un restore to factory la telefon.
Saaaau, nu cumva foto/video le ai stocate in iCloud si tu nu le mai vezi in telefon dar ele exista si in iCloud?

 Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4

Profil