va afișa în română dacă aplicație e localizată, dacă nu, sare la a doua limbă din serie)
dar exista totusi vreo aplicatie cu meniu in romana?
Mellel, iBackup (de mine), Font Book (beta, circuit închis, de un coleg macuser, îl las pe el să-l posteze cînd crede că e cazul) + unele care vin dinspre Linux (lista include cîteva, toate incomplete, nu știu de ce, nu erau chiar cei mai grei termeni, probabil din mîntuiala creației).
In Dock (banda cu icoane de pe marginea de jos a ecranului - sau pe alta margine unde l-ai setat) este un icon cu un comutator alb cu un mar gri - preferintele de sistem. Click pe el, alege international (Picture 1). Acolo vei vedea o lista cu limbile. Vezi unde este English si trage-o sa fie prima in lista (Cea mai de sus) (Picture 2). Apoi restarteaza.
Multumesc mult l-am dat in engleza,acum incep sa ma joc si eu cu el putin, ca de, e altceva
Omul a luat Macul la mana a doua si, ca toti cei care fac asta, nu a luat si discurile cu sistemul (de ce, nu inteleg!).
Sunt aplicatii in romana: Azureus, iBackup imi vin acum in minte.
Voi ați observat că, în ultimele luni, x macuseri au luat mac-uri 2nd hand, fără dvd-urile de instalare? Ce-or face cu ele cei care le vînd fără?
Mai pune-ma si pe mine in lista, adica x + 1 useri care au primit Mac-urile 2-nd fara DVD-urile originale chiar daca intelegerea a fost ca vine cu ele in pachet. De la un macuser de pe aici. Inca le tot astept sau macar un raspuns ...
Multumesc mult l-am dat in engleza,acum incep sa ma joc si eu cu el putin, ca de, e altceva
Salut Comunitatii Mac din Romania. E primul meu post de pe forum.
Pana la urma limba lui MacOS X se poate schimba din preferences?
Spre exemplu: Doresc sa-mi achizitionez un macbook din spania care o sa aiba instalat MacOSX in spaniola. Ca sa-i schimb limba in engleza merge sa fac o schimbare in System Preferences?
(sau am nevoie de MacOSX in engleza)
DVDul de instalare primul lucru care il face e sa te intrebe ce limba vrei sa folosesti, si sunt multe. Daca (si asa ar trebui sa fie) macbookul vine cu discurile originale, n-ai de ce sa-ti faci griji, chineza, engleza, spaniola, iti alegi una dintre limbi la instalare.
Repet, nu exista discuri de instalare OS X specifice pentru o anumita limba.
va afișa în română dacă aplicație e localizată, dacă nu, sare la a doua limbă din serie)
dar exista totusi vreo aplicatie cu meniu in romana?
Mellel, iBackup (de mine), Font Book (beta, circuit închis, de un coleg macuser, îl las pe el să-l posteze cînd crede că e cazul) + unele care vin dinspre Linux (lista include cîteva, toate incomplete, nu știu de ce, nu erau chiar cei mai grei termeni, probabil din mîntuiala creației).
Am reusit sa-mi fac rost de discuri de la un alt Mac Book identic cu al meu,si le-am instalat fara nicio problema.Acum sistemul e virgin si ma apuc sa-l” deflorez” cu diverse aplicatii.